• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik te kaşıntı

hicranhayal

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
114
12
18
31
Merhaba kizlar 38 haftalık gebeyim son 1 haftadır tenimde aşırı kaşınma var kollarımı kasimaktan artık kırmızı kırmızı oluyo benim gibi olan varmi

Merhaba kizlar 38 haftalık gebeyim son 1 haftadır tenimde aşırı kaşınma var kollarımı kasimaktan artık kırmızı kırmızı oluyo benim gibi olan varmi
Gebelikte kaşıntı olur ama ciddi manada rahatsız iseniz bir değerlerinize baktırsanız iyi olur. Gebelik şekeri veya gebelik zehirlenmesi de yapar. Bu haftaya kadar doktor risk görmedi ise bir şey yoktur tahminimce ama siz kan tahlilinizi yaptırın risk almaya gerek yok.

Gebelikte kaşıntı olur ama ciddi manada rahatsız iseniz bir değerlerinize baktırsanız iyi olur. Gebelik şekeri veya gebelik zehirlenmesi de yapar. Bu haftaya kadar doktor risk görmedi ise bir şey yoktur tahminimce ama siz kan tahlilinizi yaptırın risk almaya gerek yok.
Cuma günü sezeryan olucam zaten da sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum bende

Merhaba 10 gün önce bende de vardı. Ama sadece el ve ayaklarda vardı sonra vücuda yayıldı. Değerlerime göre gebelik kolestazı çıktı. Değerlerim düşünce kaşıntımda geçti. Ama tenimde görünen bir kızarıklık yoktu. Sizde varsa ciltte kızarıklık bu pupp olabilir. Arkadaşımda da olmuştu. Doğurduktan sonra geçiyor demişti.

Back
X