• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK? TARLUSAL İLACİ

Gamzekrraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
68
6
1
28
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 10-13 gün önce bir cinsel ilişkim oldu boşalma olmadı zevk suyu şüphem var adet sökücü varmış aynı zamanda düşüne sebep oluyormus adı TARLUSAL üç gündür içiyorum kullananlar varsa eğer kaç günde adet söküyor bilen varmı neredeyse paket bitmek üzere adetime sadece iki gün kaldı korkuyorum ne zaman söker yada gerçekten böyle bir etkisi varmı bilen varsa lütfen cevap verebilirim?
Bu arada dün eczaneden aldığım testi yaptım negatif çıktı bu ne kadar doğrudur?

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 10-13 gün önce bir cinsel ilişkim oldu boşalma olmadı zevk suyu şüphem var adet sökücü varmış aynı zamanda düşüne sebep oluyormus adı TARLUSAL üç gündür içiyorum kullananlar varsa eğer kaç günde adet söküyor bilen varmı neredeyse paket bitmek üzere adetime sadece iki gün kaldı korkuyorum ne zaman söker yada gerçekten böyle bir etkisi varmı bilen varsa lütfen cevap verebilirim?
Bu arada dün eczaneden aldığım testi yaptım negatif çıktı bu ne kadar doğrudur?
Negatif cıkıyorsa net hamile değilsin.
Ayrıca zevk suyu ile hamilelik imkansıza yakın bir şey tutturma oranı.
yani daha önceki konunuz da var, insanlar da size hep söyledi ama içiniz hala rahat etmemiş.
Tavsiyem ilaç kullanmamanız, alternatif tıbba yönelin. Yanetkileri hiç yok. Şimdi içtiğiniz bu ilaç uzun vadede belki kötü yanetkilere sebep olucak. Soğan suyu güzel bir adet söktürücüdür. Ve muhtelemen zilyon kere söylediğimiz gibi stres yüzünden gecikti bu kadar adetiniz. Devamlı düşünüp düşünüp kendinizce kurup daha fazla eziyet etmeyin hayatı.

Tarlusal eğer hamilelik varsa tutunmayı da kolaylaştırır yalnız öyle de bsy var fakat zaten hamile değilsin. Bir avuc spermle bir kerede hamile kalınması zor zevk suyu ne ki

Tarlusal eğer hamilelik varsa tutunmayı da kolaylaştırır yalnız öyle de bsy var fakat zaten hamile değilsin. Bir avuc spermle bir kerede hamile kalınması zor zevk suyu ne ki
İnşallah dediğiniz gibidir son bir gümüm kaldı adet günüme bekliyorum korkuyla :(

Negatif cıkıyorsa net hamile değilsin.
Ayrıca zevk suyu ile hamilelik imkansıza yakın bir şey tutturma oranı.
yani daha önceki konunuz da var, insanlar da size hep söyledi ama içiniz hala rahat etmemiş.
Tavsiyem ilaç kullanmamanız, alternatif tıbba yönelin. Yanetkileri hiç yok. Şimdi içtiğiniz bu ilaç uzun vadede belki kötü yanetkilere sebep olucak. Soğan suyu güzel bir adet söktürücüdür. Ve muhtelemen zilyon kere söylediğimiz gibi stres yüzünden gecikti bu kadar adetiniz. Devamlı düşünüp düşünüp kendinizce kurup daha fazla eziyet etmeyin hayatı.
İlacın ne gibi yan etkisi olucak bu kadar korkutucu şekilde söylediniz biliyormusunuz Testi yaptığım da adetim gecikmemişti ama adetime üç gün kalaraktan yaptım yarın son günüm eğer adet olmazsam gerçekten stresim o zaman başlayacak 😥 aynı zamanda zaten soğan suyu da içiyorum

Eklentiler

• 7B75767E-094E-4D59-A891-465C81E5035C.png
    7B75767E-094E-4D59-A891-465C81E5035C.png
    640,2 KB · Görüntüleme: 97
Daha korunma yöntemlerini bilmeden, gebe kalma matematiğini zerre anlamadan, körlemesine ilişkiler yaşanıyor. Sonra gel burda ağla. Hamile kaldıysam söktürücü içip düşüreyim kafasına varana kadar kendine bu dehşeti yaşat..
Ne yazık ..
Bebek nasıl düşer diye bakılacağına korunma yöntemlerini araştır. Hayatın açısından bu derece dehşet verici bir durumsada cinselliği evlenene kadar yaşama.

hamile değilsin canım hic endiselenme ben ilaco kullandım 23. günde adet oldum bu sitede okuduklarım beni çok korkuttu 10 günde olmazsan kesin hamilesin diyen olmuştu. hiç endişelenme stres yapma

Merhaba bende 1 yıldır evliyim vajinusmus hastasıydım 14 gün oldu aşalı 18 ağustosta yendim bu süreçte hiç korunmadık pms dönemimde ilişki yaşadım son reglim 24 Temmuz yumurtlama dönemimde geçti adetim 25 ağustosta olacaktı olmadı doktora gittim bi yumurtam patlamış çok fazla yumurtlığım varmış kan testi yaptı herşeyim normal gebelik yok gebeliğe engel bi durum yok dedi tarlusal verdi bugün ilacı ikinci kez içtim sabah akşam içiyorum içtiğim günlerde ilişki yaşarsam hamilelik olur mu acaba ? İçip hamile kalanları duymuştum ilaç bittikten sonra regl i bekliycem olmazsa hamile olma olasılığım nedir acaba ?

Back