gebelik takibinde doktorunuzun ultrasonu kaç boyutlu???

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
8
41
gebelik takibinde hangi ultrason daha iyi olur.brnim doktorunki 2 boyutlu galiba siyah beyaz. 20. hafta da falan başka bi yere 4 boyutlu için gönderiyomuş. sizinkiler nasıl. napıyım başka bi yere mi gitsem

gebelik takibinde hangi ultrason daha iyi olur.brnim doktorunki 2 boyutlu galiba siyah beyaz. 20. hafta da falan başka bi yere 4 boyutlu için gönderiyomuş. sizinkiler nasıl. napıyım başka bi yere mi gitsem

benim doktorun ultrasonu da 2 boyutlu ama doktor iyi napayım
aslında ben de 4 boyutlu olsun isterdim ama, dr da önemli tabi:CüvCüv::CüvCüv:

bende 4boyutlu yu tercıh ettım bebegın herseyını daha ayrıntılı gorebılıyorsun

canım 4 boyutlu tamamen keyif işi yani bebegini cok net görüyorsun ama doktorlar en ayrıntılı olarak özellikle organ gelişimini 2 ve 3 boyutludan görebiliyorlar
4 boıyutlu o andaki görüntüsünü sana direk yansıtıyor
doktorunun seni gönderecegi 4 boyutluda el ayak organlarda kan akısının duzenli olup olmadıgına bakılacak.
sağlıklı dogumlar diliyorum....

benim drumunda siyah beyaz ama öncelikle dr önemli diye düşünüyorum geçen hafta zaten ayrıntılı için başka bir uzmana yönlendirdi

benim drumunda siyah beyaz ama öncelikle dr önemli diye düşünüyorum geçen hafta zaten ayrıntılı için başka bir uzmana yönlendirdi

ultrsonu siyah beyaz olalar bi sorun yaşamadınız dimi. zaten ilerde ayrıntılı için başka bi yere yönlendiriyomuş. ama kararsısım işte.ya merak ediyorum siyah beyaz ultrasonda bebeğin hareketleri görünüyomu.

bizimde siyah beyaz dr herseyını gösterdı görunuyor cnm benım drum cok iyi zaten küçük yerdeyım.zor buluyorum ıyı dr.gecen ikili test için 4 boyutlu olan dr gittim sinir ettı benı sırf paracı biriydi 100 ytl verdım ama hiç haketmedı asla gitmem.ultrason önemlı değil önemlı olan dr bence.ıns eylülde ank yada ist gidecegım ozamanda gidert ayrıntılıda organ taraması yaptırırım.bilmıyorum ben şekle takılmıyorum send etakılma bence drun iyi olsunda ultrasonun boyutu önemlı değil.ben gecen hafta yasadıgımdan sonraaa drumdan asla ayrılmam..

bize bebegımızın burnunu bile gösterdı daha nolsun:)) bu dedı ıyı bişey dedı down sendromu tespitinde görmemız cok önemlı dedı.kızlar ben bugun artık 14+1 oldum bu ayrıntılı ultrason ne zmaan oluyor

tabiki bebegin hareketlerini goruyorsun bebegin hareket ediyorsa o arada tabi :)
ben her defasında goruyorum
masallah cok hareketli

bende eger imkanın varsa 4 boyutlu olan bir doktora gitmeni tavsiye ederim. çünkü heray başka bir ölçüm yapıyor doktorun.ve makinenin kalitesi özellikleri iyi olmalı.sonra 4 boyutluda sanki canlısını görür gibi oluyorsun, harika bir duygu. daha kucagına almadan karnında görebiliyorsun. mesela benim doktorum bana 2 oldu ultrason görüntülerimizden oluşan cd veriyor. ömür boyu saklayacagım ve kısmet olursa bebeğime izleteceğim bir cd si bile var şimdiden.esnemeleri,elleriyle gölzelerini ovuşturması, su yutması, gerilmesi ve böyle bircok hareketini canlıymış gibi görebiliyorsun.

arkadaşlar 4 boyutlu olması şart değil önemli olan arkadaşlarında dediği gibi doktoreun iyi olması neticede 4 boyutlu ultrasona sahip olan doktor adam akıllı bakmadıktan sizleri bilgilendirmedikten size ilgi alaka göstermedikten sonra ne anlamı olurki bebeği renkli görmenin siyah beyazdada bebiş görülüyor ayrıca herkes gebeliğinde en az 1 kere 4 bnoyutluya yönlendiriliyor ve orda görmekte zaten yetiyor insana her muayenede görmek için illa 4 boyutlu şart değil zira doktorunuz iyi ise ve ultrasonu 4 boyutlu ise o başka tabii kendinizi şanslı adledebilirsiniz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…