Gebelik takibi

deniz8886

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
158
-51
16
39
Arkadaşlar gebelik takibi için devlete gittim 15 gün sonra tekrar gel denildi fakat aynı doktora randevu yok .başka doktora gitsem olur mu ? Ne olacak böyle

devlette galiba kim müsaitse o bakıyor yani aynı doktor olmasına gerek yok. ben de cünkü 2 kez devlete gittim ikisinde de farklı doktor baktı

Herkes aynı dr diyor takib açısından sonucda ilk bakan muane eden başından beri çoğu şeye hakim oluyor bencede tek Dr önemli
valla ben o yüzden özele gidiyorum. devlette doluluk çok olduğu için maalesef her ay aynı doktora randevu bulmak zor. eskiden doktor kendisi gün, saat verip gönderirdi. artık o da yok galiba. sıkıntı valla

valla ben o yüzden özele gidiyorum. devlette doluluk çok olduğu için maalesef her ay aynı doktora randevu bulmak zor. eskiden doktor kendisi gün, saat verip gönderirdi. artık o da yok galiba. sıkıntı valla
Öyle valla bende özele gidiom dahile kadın doğum her ay dahiliye kontrolüm var doğuma kadar dedi ikisi arasingidip gelecez bakalım

Zaten kan tahlilleri vs yapılsın özele geçerim bu ne böyle
Ay yok bacım bende hata ettim ilk devlete gittim bana folik asit kullanion mu drdi yok dedim yazmadk bakmadı yüzüme dahi son adet tarifini dahi sormadi şu gun gel dedi dediği gün ozele gittim kesede bebekte orada 31 ine gel dedi kalp atışı için bekliyorum yok kadın doğum devlet rezillik

Aynen öyle.gaviscon yazın dedim yazmadı.midem öyle kötü ki kendim gidip aldım kullanıyorum.kendi kendimizin doktoru olduk.ozel sağlık sigortam yok tahlillere boşuna para vermeyin biraz devlete gideyim dedim ama böyle de zor

Özele gitseniz de tahlil listesini alıp devlette yaptırabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Ayrıca takibinizi aynı doktor yapsa da doğumu rastgele kim varsa o yapıyor genelde devlette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…