Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin kaç veya kac haftalık sinArkadaşlar gebelik takibi için devlete gittim 15 gün sonra tekrar gel denildi fakat aynı doktora randevu yok .başka doktora gitsem olur mu ? Ne olacak böyle
Aynı doktor üzerinden gidersen daha iyi olur sık sık bak çıkar belki randevu.Arkadaşlar gebelik takibi için devlete gittim 15 gün sonra tekrar gel denildi fakat aynı doktora randevu yok .başka doktora gitsem olur mu ? Ne olacak böyle
Herkes aynı dr diyor takib açısından sonucda ilk bakan muane eden başından beri çoğu şeye hakim oluyor bencede tek Dr önemlidevlette galiba kim müsaitse o bakıyoryani aynı doktor olmasına gerek yok. ben de cünkü 2 kez devlete gittim ikisinde de farklı doktor baktı
![]()
valla ben o yüzden özele gidiyorum. devlette doluluk çok olduğu için maalesef her ay aynı doktora randevu bulmak zor. eskiden doktor kendisi gün, saat verip gönderirdi. artık o da yok galiba. sıkıntı vallaHerkes aynı dr diyor takib açısından sonucda ilk bakan muane eden başından beri çoğu şeye hakim oluyor bencede tek Dr önemli
Öyle valla bende özele gidiom dahile kadın doğum her ay dahiliye kontrolüm var doğuma kadar dedi ikisi arasingidip gelecez bakalımvalla ben o yüzden özele gidiyorum. devlette doluluk çok olduğu için maalesef her ay aynı doktora randevu bulmak zor. eskiden doktor kendisi gün, saat verip gönderirdi. artık o da yok galiba. sıkıntı valla
sağlıkla gelsinler de valla ne gerekiyorsa yapılacak mecburÖyle valla bende özele gidiom dahile kadın doğum her ay dahiliye kontrolüm var doğuma kadar dedi ikisi arasingidip gelecez bakalım
Öyle canım mercimekler bizi ipe dizdi valllasağlıkla gelsinler de valla ne gerekiyorsa yapılacak mecbur![]()
öyle vallaÖyle canım mercimekler bizi ipe dizdi vallla
Kese göründü kalp atışı duyulmadı kan tahlilleri de bir dahaki gelişinde yaparizdenildi .hafta konusunda bir şey denilmediDeğerin kaç veya kac haftalık sin
10 gündür hergun bakıyorum ama yok mecbur baskasina aldim randevuyuAynı doktor üzerinden gidersen daha iyi olur sık sık bak çıkar belki randevu.
Zaten kan tahlilleri vs yapılsın özele geçerim bu ne böyledevlette galiba kim müsaitse o bakıyoryani aynı doktor olmasına gerek yok. ben de cünkü 2 kez devlete gittim ikisinde de farklı doktor baktı
![]()
ben valla basindan beri hep özelle devam ettim. 2 kez mecburiyetten devlete gittim tövbe ettimZaten kan tahlilleri vs yapılsın özele geçerim bu ne böyle
Ay yok bacım bende hata ettim ilk devlete gittim bana folik asit kullanion mu drdi yok dedim yazmadk bakmadı yüzüme dahi son adet tarifini dahi sormadi şu gun gel dedi dediği gün ozele gittim kesede bebekte orada 31 ine gel dedi kalp atışı için bekliyorum yok kadın doğum devlet rezillikZaten kan tahlilleri vs yapılsın özele geçerim bu ne böyle