• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik tahlili önce negatif sonra pozitif olan varmı ??

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
Merhabalar,11 günlük adet gecikmesi yaşıyorum 3 gün geçtiğinde kan testi 1.20 çıktı ama doktor 10 gün gecikirse tekrarla dedi. Fazla kaptırmıyorum kendimi benim bildiğim kan tahlili kesindir. Açıkçası çok istiyoruz oğluma kardeş olsun diye ama ümitlenmekte istemiyorum. 15 gün olursa doktora gidicem, sizce ihtimal varmı yada sonradan değeri yükselen varmı ??

Merhabalar,11 günlük adet gecikmesi yaşıyorum 3 gün geçtiğinde kan testi 1.20 çıktı ama doktor 10 gün gecikirse tekrarla dedi. Fazla kaptırmıyorum kendimi benim bildiğim kan tahlili kesindir. Açıkçası çok istiyoruz oğluma kardeş olsun diye ama ümitlenmekte istemiyorum. 15 gün olursa doktora gidicem, sizce ihtimal varmı yada sonradan değeri yükselen varmı ??
Canım ben yumurtlamadan beş gün filan sonra ateşle acile gittim söyledim hamile olabilirim diye kan testi 1 küsür çıktı ama daha önceki ay gene acile gitmiştim günüm de geçmişti o zaman 0 . 17 gibi birşey çıkmıştı bu sefer bir küsür olunca ben şüphelendim bir hafta sonra filan tekrar acile gittim gene bakıldı 100 küsür çıktı yani bir hafta önce negatif bir hafta sonra pozitif çıktı bizler biraz sabırlı davranmıyoruz galiba eskiden adetin 28 40 gün arası gelmesi normal kabul edilir 40 i geçerse test yapılırdı benim ilk bebeğim de oldukça geç çıktı çift çizgiler eğer sen de de geç döllenme olmuş ise dediğin şey olabilir

Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)bende ocak ayında acile girmiştim orada bakıldı,yumurtlamadan sonra 1 küsürlü bir rakamdı tam hatırlamıyorum.dahiliye doktoruna gittiğimde 3 gün geçmişti 1.20 çıktı doktor tekrarlarız dedi ama bekliyorum :)

Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)bende ocak ayında acile girmiştim orada bakıldı,yumurtlamadan sonra 1 küsürlü bir rakamdı tam hatırlamıyorum.dahiliye doktoruna gittiğimde 3 gün geçmişti 1.20 çıktı doktor tekrarlarız dedi ama bekliyorum :)
Merhaba sonuc ne oldu acaba

Back