Gebeliğe Hazırlık Gebelik süreci başlattık kist oluştu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kim9397

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
3
2
27
Kızlar biz bu yıl başından beri korunmayı bıraktık. Nasipse gebelik istiyorum medical hastanesine muayeneye gidiyorum 3 aydır düzenli bi şekilde. doktor ilk başta yumurtalıklarımı kontrol etti gayet sağlıklı yumurtluyorsun dedi sonraki ay gün aşırı denedik yine olmadı, adetimin 3. Gününde hormon testi istedi verdim gayet iyi dedi sonra klomen verdi ne tepki verecek diye, 7 gün kullandım bitti o gün yumurtamın kalitesini test etti oda sağlıklı çıktı. Ertesi gün çatlatma iğnesi yaptırdı saati saatine yaptırdım. Bir sonraki hafta progestana başla dedi. Progestan kullanmaya başladıktan 2 gün sonra hayatımda başıma hiç gelmemiş bir şey geldi. Hemojenik kist oluşmuş niye bunca sene olmadıda bu ilaçları kullanınca oldu diye kendimi yedim bitirdim o gün yumurta kistim patlamış ben bi sancıyla uyandım sanki doğum sancısı o kadar kötüydü ki yatağımdan kalkamadım eşim giydirdi beni hastaneye kaldırdılar kistin sıvısı sancıya neden olmuş, 1 gün yatış verdiler hep kan aldılar kontrol altında tutttular. Hcg yüksek çıktı ama sonraki kanlarda düştü. Ameliyat için formlar imzalattılar ters bi durum olursa alıcaklardı neyseki bir şey olmadı doktor 2 hafta sonra kontrole gel dedi bugun kontrole gideceğim bana mantıklı bi açıklama yapmazsa içime sinmezse doktorumu değişeceğim başına böyle gelen oldumu :KK43:(

X