- Konu Sahibi pedaliza6128
-
Merhaba hamileyken bilmeden bu ilacı kullanıp doğum yapan var mı? Doktorum korkuttu ben 6 haftalık hamileymişim bilmiyordum tatildeydim 5 gün boyunca kullandım. Doktorum risk var dedi belkide hiç birşey olmamıştır erken dönemde kullanmışsın dedi. Nolur bilen biri yardım etsin
merhaba 21 Nisan 2017 yılında bebeğim dünyaya geldi ama 33 haftalıkken. Stresten kaynaklı erken dünyaya geldiğini düşünüyorum. Bebeğim gayet sağlıklı doğdu. içinizi rahat tutun stresten uzak durun. Siz nasılsınız doğum yaptınız mı? bebeğiniz sağlıklıdır umarımMerha yeni üye oldum. Aynı durum bendede mevcut sonuç ne oldu acaba. Ne yaptınız
merhaba 21 Nisan 2017 yılında bebeğim dünyaya geldi ama 33 haftalıkken. Stresten kaynaklı erken dünyaya geldiğini düşünüyorum. Bebeğim gayet sağlıklı doğdu. içinizi rahat tutun stresten uzak durun. Siz nasılsınız doğum yaptınız mı? bebeğiniz sağlıklıdır umarım
Merhaba mesajınızın üzerinden baya geçmiş. Hamile kalabildiniz mi? Ben de urfadayımay zaten sende 63 ü görünce anlamıştım canım o dr bana çok çok yakın :)))))) urfa lıyım isminide duymuştum gelecek ay regl olunca gidecem inşallah tatile falan gitmemiştir senin haberin var mı
cnm netten hastaneyi bulup numarasını alabilirsin dr la görüş bence zaten senin elinde rahim filmi,hormon sonuçları falan hepsi varmış arefe günü olurmu ki bilmiyorum
merhaba. Mesajın üzerinden çok geçmiş ama birşey sormak istiyorum. Ben de ırfadayım. Yazdıklarınız benim şu an gittiğim doktoru andırıyor. Osman Konyalı mı acabaamin inş..yok cnm ben de hiç bi sorun yoktu adetler falan saat gibiydi rahim filminde sol tüp kapalı çıktı onuda film sırasında açtılar zaten rabbim isteyen herkese nasip eder inş...
Bende ona gidiyorum ve bu ay bana bu ilacı verdi 3 gündür ilaç bitmiş adetimi bekliyorum bakalım çok sevdim bu doktoru ins her şey güzel olurmerhaba. Mesajın üzerinden çok geçmiş ama birşey sormak istiyorum. Ben de ırfadayım. Yazdıklarınız benim şu an gittiğim doktoru andırıyor. Osman Konyalı mı acaba
Çok geçmiş yine ama evet bahsettiğim dr Osman Konyalımerhaba. Mesajın üzerinden çok geçmiş ama birşey sormak istiyorum. Ben de ırfadayım. Yazdıklarınız benim şu an gittiğim doktoru andırıyor. Osman Konyalı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?