Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi bakacağım kan sonuçlarına ama hiç belirti si yok normal miHayırlı olsun canım net bir şekilde pozitif. Kandan beta değerine de baktır en kısa zamanda![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım net bir şekilde pozitif. Kandan beta değerine de baktır en kısa zamanda![]()
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3548542 bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı adetim gecikti belirti yok biraz karın ağrısı var ara sıra göğüslerim de biraz hassasiyet var Bilgi alabilir miyim ilk gebelik olacak hamile miyim bilmiyorum arkadaşlar
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Hayırkı olsun ınsallah yakın zamanda bizede nasıp olur cıft cızgıyı görmek hayırlı evlatlarEki Görüntüle 3548542 bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı adetim gecikti belirti yok biraz karın ağrısı var ara sıra göğüslerim de biraz hassasiyet var Bilgi alabilir miyim ilk gebelik olacak hamile miyim bilmiyorum arkadaşlar
Amin inşallah hepimize çocuk isteyen herkese nasip olurHayırkı olsun ınsallah yakın zamanda bizede nasıp olur cıft cızgıyı görmek hayırlı evlatlar
Belirti hemen arama daha yeni hatta bazilarinda hiç olmayabiliyor kimisinde de 3 aylıkken hayırlı olsun kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim olmayana da nasip etsinPazartesi bakacağım kan sonuçlarına ama hiç belirti si yok normal mi
5.haftaya kadar kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Sonrasında bulantılarım başladıPazartesi bakacağım kan sonuçlarına ama hiç belirti si yok normal mi
Amin inşallah bilgilendirdiginiz için teşekkür ederimBelirti hemen arama daha yeni hatta bazilarinda hiç olmayabiliyor kimisinde de 3 aylıkken hayırlı olsun kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim olmayana da nasip etsin![]()
Belirti hemen arama daha yeni hatta bazilarinda hiç olmayabiliyor kimisinde de 3 aylıkken hayırlı olsun kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim olmayana da nasip etsin![]()
Anladım bakalım hayırlısı olsunHayırlı olsun canım net bir şekilde pozitif. Kandan beta değerine de baktır en kısa zamanda
5.haftaya kadar kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Sonrasında bulantılarım başladıBeta değeri yükseldikçe belirtiler artıyor aslında
Hayırlı olsun canım net bir şekilde pozitif. Kandan beta değerine de baktır en kısa zamanda
5.haftaya kadar kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Sonrasında bulantılarım başladıBeta değeri yükseldikçe belirtiler artıyor aslında
SaolYalancı pozitif ya da kuruma çizgisi olma ihtimali yok çok net hamilesiniz hayırlı olsun![]()
Çok normal canım benimde hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyeti dışında. 9. Haftada bulantılarım hafiften başladıPazartesi bakacağım kan sonuçlarına ama hiç belirti si yok normal mi