• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik şüphesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sbejdisj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
8
3
1
23
17402395656463956346115910503036.jpg
bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı adetim gecikti belirti yok biraz karın ağrısı var ara sıra göğüslerim de biraz hassasiyet var Bilgi alabilir miyim ilk gebelik olacak hamile miyim bilmiyorum arkadaşlar

Hayırlı olsun canım net bir şekilde pozitif. Kandan beta değerine de baktır en kısa zamanda ☺️

Eki Görüntüle 3548542 bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı adetim gecikti belirti yok biraz karın ağrısı var ara sıra göğüslerim de biraz hassasiyet var Bilgi alabilir miyim ilk gebelik olacak hamile miyim bilmiyorum arkadaşlar
Hayırkı olsun ınsallah yakın zamanda bizede nasıp olur cıft cızgıyı görmek hayırlı evlatlar

Pazartesi bakacağım kan sonuçlarına ama hiç belirti si yok normal mi
Belirti hemen arama daha yeni hatta bazilarinda hiç olmayabiliyor kimisinde de 3 aylıkken hayırlı olsun kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim olmayana da nasip etsin 🥰

Hayırlı olsun canım net bir şekilde pozitif. Kandan beta değerine de baktır en kısa zamanda ☺️
Pazartesi bakacağım kan sonuçlarına ama hiç belirti si yok normal mi
5.haftaya kadar kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Sonrasında bulantılarım başladı 🥲 Beta değeri yükseldikçe belirtiler artıyor aslında

Belirti hemen arama daha yeni hatta bazilarinda hiç olmayabiliyor kimisinde de 3 aylıkken hayırlı olsun kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim olmayana da nasip etsin 🥰
Amin inşallah bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim 🥰🌹

5.haftaya kadar kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Sonrasında bulantılarım başladı 🥲 Beta değeri yükseldikçe belirtiler artıyor aslında
Anladım bakalım hayırlısı olsun

Yalancı pozitif ya da kuruma çizgisi olma ihtimali yok çok net hamilesiniz hayırlı olsun 😌

Back