Gebelik şüphesi

dazzlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
11
3
1
25
Merhaba arkadaşlar tecrübeli veya fikri olan arkadaşlara sorum olacaktı. Biz 2aydır bebek denemesi yapıyoruz aralık ayının13ü reglime 12 gün kala sanki altıma kaçırmışım gibi hissedip lavaboya gittim beyaz akıntım olmuştu fazla şekilde ama içinde minik minik kırmızılıklar vardı tamamen kırmızı değildi ama içinde kırmızılıklar vardı yerleşme sandım sonra bekledim regl dönemime yakın meme hassasiyetim olur yine oldu minik batmalar oldu ama regl ağrısı gibi bacaklarım ağrımadı hiç ve regl olmadım bugün gecikmenin 7.günü ve regl dönemim düzenlidir benim en fazla 1 2 gün oynar sizce bu hamilelik belirtisi mi ve test yapmalı mıyım yaparsam çıkar mı

Adetiniz yedi gün geçmiş ne bekliyorsunuz test yapmak için ama bence önce bir doktor a gidin çünkü akıntı içinde ince kan tahriş yada enfeksiyon belirtisi bende de vardi

Varsa zaten çıkar testte Hamilelik .

Adetiniz yedi gün geçmiş ne bekliyorsunuz test yapmak için ama bence önce bir doktor a gidin çünkü akıntı içinde ince kan tahriş yada enfeksiyon belirtisi bende de vardi
Ben iki ay önce gebelik düşündüğüm zaman kadın doğum doktoruna gitmiştim minik bir enfeksiyonun var dedi bana ikili fitil ve 5adet hap verdi kullandım geçti enfeksiyon sorununu çözmüştük aslında önceden

çoğu yerde gecikmenin 10.günü test yapın yazıyor o yüzden sormak istedim herkese öncesinde yapıp pozitif gören var mıdır diye yani erken olabileceğinden endişe ettim
10 gunmu ben adet olacagim gün test yaptım ve pozitif ti adet olacaginiz gün adet olmazsanız ikinci gun yapmalısınız eğer geç döllenme olmazsa tabiki çıkar ve her ay düzenli adet oluyor saniz

Test yaptınız mı?

Çok sevindim hayırlı olsun bizede nasip olur inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua edin lütfen
Her zaman dualarımdasınız Allah istediğiniz zamanda hayırlısıyla nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah

Her zaman dualarımdasınız Allah istediğiniz zamanda hayırlısıyla nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah
Merhaba bizde eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor gebe riskim var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…