B baharokten Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2021 45 7 25 2 Mart 2022 Konu Sahibi baharokten #1 Merhaba kizlar bir şey sormak istiyorum adetim bir gün gecikti feci halde bir baş ağrım var ve beyaz akıntım var hafif kasık ağrım var bide
Merhaba kizlar bir şey sormak istiyorum adetim bir gün gecikti feci halde bir baş ağrım var ve beyaz akıntım var hafif kasık ağrım var bide
MenThlsch Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Aralık 2020 815 1.245 34 2 Mart 2022 Konu Sahibi baharokten #2 baharokten .!.: Merhaba kizlar bir şey sormak istiyorum adetim bir gün gecikti feci halde bir baş ağrım var ve beyaz akıntım var hafif kasık ağrım var bide Genişletmek için tıkla... Hamilelik belirtisi de olabilir, adet belirtisi de , iltihap belirtisi de Adetin biraz daha gecikmesinden sonra idrar veya kan testi yaparak bakmak daha faydalı .
baharokten .!.: Merhaba kizlar bir şey sormak istiyorum adetim bir gün gecikti feci halde bir baş ağrım var ve beyaz akıntım var hafif kasık ağrım var bide Genişletmek için tıkla... Hamilelik belirtisi de olabilir, adet belirtisi de , iltihap belirtisi de Adetin biraz daha gecikmesinden sonra idrar veya kan testi yaparak bakmak daha faydalı .