• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Kızlar herkese selam. Yakin bir zaman önce erkek arkadasimla yakinlasmam olmustu. Cinsel iliski olmadi ben bunun uzerine iliskiden 15, gün sonra doktora gittim.ultrasondan bakti rahim kalınlığı 12 mm dedi. Ya adet olacaksiniz dedi ya da gebelik olasiligi var dedi. Kana bakalim dedi kanim ise yani beta hcg 0.100 çıktı. Bu durumdan sonra biraz sakinlestim. Gecen ay döngum 35.36 gunleri bulmustu. Neden böyle oldu anlamiyorum hazirandan beri 30 lari buluyor. Bu durum beni cok rahatsiz etmeye başladı. Hem de uzadikca gebelikten de korkuyorum anksiyetem artiyor. Sizce gebelik durumu var midir bende :/ bir de adet sokturucu neler biliyorsunuz bugun dongumun 34. Günü ve sadece hafif ıslaklık var akinti filan hic yok kafayı yiyicem.

Of dalga geçmeyin artık yeter ya
Kızlar herkese selam. Yakin bir zaman önce erkek arkadasimla yakinlasmam olmustu. Cinsel iliski olmadi ben bunun uzerine iliskiden 15, gün sonra doktora gittim.ultrasondan bakti rahim kalınlığı 12 mm dedi. Ya adet olacaksiniz dedi ya da gebelik olasiligi var dedi. Kana bakalim dedi kanim ise yani beta hcg 0.100 çıktı. Bu durumdan sonra biraz sakinlestim. Gecen ay döngum 35.36 gunleri bulmustu. Neden böyle oldu anlamiyorum hazirandan beri 30 lari buluyor. Bu durum beni cok rahatsiz etmeye başladı. Hem de uzadikca gebelikten de korkuyorum anksiyetem artiyor. Sizce gebelik durumu var midir bende :/ bir de adet sokturucu neler biliyorsunuz bugun dongumun 34. Günü ve sadece hafif ıslaklık var akinti filan hic yok kafayı yiyicem.
İlişkiniz üzerinden ne kadar süre sonra kan vermiştiniz

Siz giyinik miydiniz ilişki esnasında?

Neden kandan baktırın dedim çünkü 1 saat içinde garanti sonuç, regl gününüz geçtiğine göre yanılma payı yok. Negatif görür, kafanız rahatlar ve regl olursunuz. Gerginliğiniz yüzünden regl olamıyorsunuz büyük ihtimalle
Merhaba evet. Sadece kiyafetle sürtünme oral iliski vs olmustu yani oyle bariz bi yakinlasma durumumuz olmadi. Aslinda belirtiler var ama regl yok ortada ne yapsam bilemedim. :/

Back