• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum lütfen yargilamadan yorum yaparsiniz çok sevinirim.
Kızlar 22-23 yaslarindayim erkek arkadaşımla yakinlasma yasadim. İliski olmadi ama ister istemez gerildim. Kiyafetle surtunme, oral ilişki gibi seyler oldu. Normalde hic stres yapmamaya calisirim ama nedense bazen aklima gebelik konusu gelip stres yaptiriyo, dusunurken midem bulanıyor. Sizce vesvese mi yapiyorum? Lütfen şaka olarak bile evet öylesin filan yazmayın aşırı geriliyorum ki zaten anksiyetem var o yuzden yargilamayacak olanlar yazarsa çok mutlu olurum. İyi geceler herkese:(

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum lütfen yargilamadan yorum yaparsiniz çok sevinirim.
Kızlar 22-23 yaslarindayim erkek arkadaşımla yakinlasma yasadim. İliski olmadi ama ister istemez gerildim. Kiyafetle surtunme, oral ilişki gibi seyler oldu. Normalde hic stres yapmamaya calisirim ama nedense bazen aklima gebelik konusu gelip stres yaptiriyo, dusunurken midem bulanıyor. Sizce vesvese mi yapiyorum? Lütfen şaka olarak bile evet öylesin filan yazmayın aşırı geriliyorum ki zaten anksiyetem var o yuzden yargilamayacak olanlar yazarsa çok mutlu olurum. İyi geceler herkese:KK43:
Bu durumda gebelik söz konusu olamaz.İçin rahat olsun :KK16:

Kıyafetle hamile kalman imkansız gibi bişey ama için rahat edecekse 5 TL'ye bir gebelik testi ve negatif çıkarsa da doktor kontrolünde bir adet söktürücü alabilirsin.

Kızlar 22-23 yaslarindayim erkek arkadaşımla yakinlasma yasadim. İliski olmadi ama ister istemez gerildim. Kiyafetle surtunme, oral ilişki gibi seyler oldu. Normalde hic stres yapmamaya calisirim ama nedense bazen aklima gebelik konusu gelip stres yaptiriyo, dusunurken midem bulanıyor. Sizce vesvese mi yapiyorum? Lütfen şaka olarak bile evet öylesin filan yazmayın aşırı geriliyorum ki zaten anksiyetem var o yuzden yargilamayacak olanlar yazarsa çok mutlu olurum. İyi geceler herkese:KK43:
Kızlar başka fikri olan var mi

Aslinda sakin kalmaya calisiyorum ama bugun tansiyonum düştü bi halsizlestim. Bu yüzden biraz stres yaptim. :/

Back