• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik şüphesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gokce44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
31
11
38
26
Merhaba kızlar benim adetim normalde hiç gecikmez ve bu ay 5 Gün gecikti 5. Gün kahverengi pembemsi lekelenmeye başladım sonra iki gün adet gibi kan geldi sonra yine azaldı şimdi de kahverengi leke geliyo normalde adetim asla böyle olmaz çünkü her ay düzenli olurum kan verdim negatif çıktı ve hala kasıklarımda sancılarım var içimde gebeymişim gibi bir his var acaba geç döllenme olabilir mi o yüzden de kanda çıkmamis olabilir mi benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ?

Merhaba kızlar benim adetim normalde hiç gecikmez ve bu ay 5 Gün gecikti 5. Gün kahverengi pembemsi lekelenmeye başladım sonra iki gün adet gibi kan geldi sonra yine azaldı şimdi de kahverengi leke geliyo normalde adetim asla böyle olmaz çünkü her ay düzenli olurum kan verdim negatif çıktı ve hala kasıklarımda sancılarım var içimde gebeymişim gibi bir his var acaba geç döllenme olabilir mi o yüzden de kanda çıkmamis olabilir mi benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ?
Geç yumurtlama olmuş olabilir bi ihtimal. Ama yaşadığınız adet kanamasına benziyor. Önceki ay yumurtlama yakalamış mıydınız. Yumurtlama olmadığında da adet böyle kısa olabiliyor. Yerleşme kanaması ile adet kanaması çok farklı. Yerleşme kahverengi veya pembe olur sulu olur çok az olur. Adet kırmızı olur yoğun ve pıhtılı olur vs vs. Ayırt etmek kolay

Back