Gebelik şüphesi ve pcos

Burcann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2024
6
0
30
Merhaba arkadaşlar . Ben uzun zamandır çocuk istiyorum ama pcos olduğum için olmuyor . İki üç gün önce yine test yaptım ama çok iyi bakamamıştım atmamışım testi test silik çıkmış aslında silik çıkmış mı ondan bile emin değilim . Çok heyecanlandım ama sizce yeni test yapmalı mıyım bugün lekelenmem oldu .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba testini görünce ben bile heyecanlandım silik milik ama çift çizgi tekrsr test yapmadan bence doktora git direk adetin kaç gğn gecikti inşallah hamileisndir

Merhaba arkadaşlar . Ben uzun zamandır çocuk istiyorum ama pcos olduğum için olmuyor . İki üç gün önce yine test yaptım ama çok iyi bakamamıştım atmamışım testi test silik çıkmış aslında silik çıkmış mı ondan bile emin değilim . Çok heyecanlandım ama sizce yeni test yapmalı mıyım bugün lekelenmem oldu .
Yeni bir test yapmalısın bana göre kurumaya benziyor da değil gibi de sanki

Canim Hayırlı olsun bence pozitif ama lekeler varsa bence bir an önce doktora gitmelisin belki risklidir ona göre ilaç verir

X