Adet gecti 2 gun henuz test yapmadimHamilelik şüphesi neye dayalı adetiniz mi geçti yada idrar testi mi silik
Ah bu saatte gidip alabilsem yada alan biri olsa hic durmam esimde istn ggec geliyoO zaman direk test yapın çünkü eğer gebelik yoksa canınıza yazık günah diş ağrısı yamandır
Tesekkur ederim esime soyledim gelirken alsin ilk dediginiz agri kesiciyiP....l min...t kullanabilirsiniz.bende hamileyken diş ağrısından kullanmıştım bu ilaçları
Var evde cignemekmi gerekiyo agizdami bekletiyimKaranfil koysaniz varsa dişinize ağriyi kesiyor diyolardi
Karanfilin icindeki tohumu agriyan dişînize koyunVar evde cignemekmi gerekiyo agizdami bekletiyim
DR bana ben hamileyken parol kullanabilceğimi söylemişti,parol kullanabilirsinArkadaslar basliktanda anlasilcagi gibi disim.cok agriyobelki hamile olabilirim diye ilacta icmiyorum baska ne yapabilirim yada parol vermidon falan icsem bisey olur mu
Tesekkur ederimDR bana ben hamileyken parol kullanabilceğimi söylemişti,parol kullanabilirsin
Gebelikte riski olmayan tek ilactir parol. Atabilirsin.Arkadaslar basliktanda anlasilcagi gibi disim.cok agriyobelki hamile olabilirim diye ilacta icmiyorum baska ne yapabilirim yada parol vermidon falan icsem bisey olur mu
Tamam denicem tesekkur ederimKaranfilin icindeki tohumu agriyan dişînize koyun
Ilk dogumda hastanede surekli parol vermislerdi zaten bende oyle dusunmustum tesekkur ederimGebelikte riski olmayan tek ilactir parol. Atabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?