Gebeliğe Hazırlık Gebelik suphesi ve diş ağrısı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Arkadaslar basliktanda anlasilcagi gibi disim.cok agriyo belki hamile olabilirim diye ilacta icmiyorum baska ne yapabilirim yada parol vermidon falan icsem bisey olur mu

Hamilelik şüphesi neye dayalı adetiniz mi geçti yada idrar testi mi silik

O zaman direk test yapın çünkü eğer gebelik yoksa canınıza yazık günah diş ağrısı yamandır

O zaman direk test yapın çünkü eğer gebelik yoksa canınıza yazık günah diş ağrısı yamandır
Ah bu saatte gidip alabilsem yada alan biri olsa hic durmam esimde istn ggec geliyo cekecegim ozaman mecbur yada dayanamadigim yerde icecegm bir tane

Ya bilmiyorum ki napsan ama ilaç içmekte iyi mi olur bilemedim

Karanfil koysaniz varsa dişinize ağriyi kesiyor diyolardi

P....l min...t kullanabilirsiniz.bende hamileyken diş ağrısından kullanmıştım bu ilaçları

Arkadaslar basliktanda anlasilcagi gibi disim.cok agriyo belki hamile olabilirim diye ilacta icmiyorum baska ne yapabilirim yada parol vermidon falan icsem bisey olur mu
DR bana ben hamileyken parol kullanabilceğimi söylemişti,parol kullanabilirsin

Gebelikte riski olmayan tek ilactir parol. Atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…