gebelik şüphesi ve adet gecikmesi

ozqec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
2
0
36
İzmir
Siteye yeni üye oldum. internette gebelikle ilgili bilgilere bakıyordum şans eseri buraya denk geldim ve çok mutlu oldum..
Ben 19 yaşında bir genç kızım. 10 nisanda başlayan adet dönemim 15 nisanda son buldu. nişanlımla yumurtlama dönemimdede sonrasındada beraber olduk. ve korunmadık. 8 mayısta olmam gereken hastalığım hala başlamadı. sabahları bulantım ve hatta yeşil su kusmalarım meydana geldi. belimde, kasıklarımda, bacaklarımda ağrı var. sol gögüs ucumda gözle farkedilecek değişiklikler var ve dokununca ucu acıyor. test yaptırmayı düşünüyorum. ama 1 hafta daha bekleyeyim diyorum.. bu belirtiler gebelikle alakalı olabilir mi?? Şimdiden teşekkür ederim..

yani söylediklerin hamilelik belirtileri ama adetin daha çok geçmemiş bir şey söylemek için erken. ama varsa gebelik durumu kan tahlili yap varsa çıkar. düğün ne zmana nasipse?

merhaba canım vallahi bu hamilelik gibi gözüküyor bence 1 hafta daha beklemee hemen bir test yaptır.düğün ne zaman keşke tedbirini alsaydınız..senin için hayırlısı neyse o olsun..

31 temmuz inş.

görüşleriniz için teşekkür ederim. belkide cesaretimi toplayıp test yapmalıyım. ama en azından 3 gün daha bekleyeyim..

Bence bir an evvel test yaptır.Hamilelik belirtilerine benziyor.Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…