• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi ile ilgili bilgilerinizi almak isterim

Guneskiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
333
156
18
35
Herkese merhaba sitenin daimi takipcisiydim ancak ilk kez üye oluyorum yardım bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı dilerim.

1 senelik evliyim ancak henüz gebelik elde edemedim 1 senem yeni dolduğu için Dr a bugun gittim evlendikten sonra regl gecikmeleri yaşamaya başladım her ay 10 gün gibi şikayetlerimi ilettim vajinal ultrason ile muayene etti ve smear testi aldı muayene ederken kistlerin var ancak ameliyat gerektirmez dedi ardından biraz daha bakti ve biz sana kan testi yapalim dedi şüphesinin ne olduğunu sorduğumda rahimde kalınlaşma var gebelik olma ihtimali yüksek dedi kan tahlili yapıldı ancak sonuçlar negatif:KK43: sonucları yorumlaması için yarın tekrar Dr a gidicem ancak sizce bu sonuca rağmen hamile olma ihtimalim var mi? Yani rahim kendini gebelige hazirliyor dollenmis bir yumurtam var ancak henuz yerleşmediği için negatif çıkmış olabilir mi?

Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Herkese merhaba sitenin daimi takipcisiydim ancak ilk kez üye oluyorum yardım bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı dilerim.

1 senelik evliyim ancak henüz gebelik elde edemedim 1 senem yeni dolduğu için Dr a bugun gittim evlendikten sonra regl gecikmeleri yaşamaya başladım her ay 10 gün gibi şikayetlerimi ilettim vajinal ultrason ile muayene etti ve smear testi aldı muayene ederken kistlerin var ancak ameliyat gerektirmez dedi ardından biraz daha bakti ve biz sana kan testi yapalim dedi ne anlama geldiğini şüphesinin ne olduğunu sorduğumda rahimde kalınlaşma var gebelik olma ihtimali yüksek dedi kan tahlili yapıldı ancak sonuçlara az negatif:KK43: sonucları yorumlaması için yarın tekrar Dr a gidicem ancak sizce bu sonuca rağmen hamile olma ihtimalim var mi? Yani rahim kendini gebelige hazirliyor dollenmis bir yumurtam var ancak henuz yerleşmediği için negatif çıkmış olabilir mi?

Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Inşallah öyledir hiç belli olmaz. Bende de pico var âdetlerim düzensiz. Soğan kürü yaptım. Bugün bitti. Az çok gebelik belirtisi var gibi bende de. Yarın adet olmazsam birkaç gün sonra test yapacam. Inşallah güzel sonuçlar alırız

Inşallah gebesindir insallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende pco var mı hiç bir bilgim yok o kan değerlerinde veya ultrasonda cikar mi? Böyle bir bilgi vermedi çünkü Dr bana. A AsyaaAyazz

Kan testi yaptıysanız kesin negatiftir belki adetiniz yaklaşiyor kalinlaşma ondandir adet olacağiniz için..
O ıhtimali düşündüm ancak çok garip regl günüme 10 gün var üstelik yine gecikme yaşayacağımı hesaplarsak 20 gün var hamile kalmış olsam erken yumurtlamış ve erken gebelik elde etmiş olabilirim biraz karmaşık:)

Inşallah gebesindir insallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende pco var mı hiç bir bilgim yok o kan değerlerinde veya ultrasonda cikar mi? Böyle bir bilgi vermedi çünkü Dr bana. A AsyaaAyazz
Amin canım. Ultrasonda çıkar eğer varsa pico. Bir sürü minik kistler oluyor. Kimsinde adet düzensizliği kimisinde tüylenme saç dökülmesi ve. yapıyor. Adetin 3.günü gidince de hormonlara bakıyorlar. İşin ilginç yanı bende pico var ama nedense her seferinde hormonlarım düzgün çıktı. Doktor bile şaşırmıştı. Tek sorun bende adet olamamam. Evlenmeden önce de yapıyordum soğan kurunu ise yaradı hep. Sen de dene istersen

Amin canım. Ultrasonda çıkar eğer varsa pico. Bir sürü minik kistler oluyor. Kimsinde adet düzensizliği kimisinde tüylenme saç dökülmesi ve. yapıyor. Adetin 3.günü gidince de hormonlara bakıyorlar. İşin ilginç yanı bende pico var ama nedense her seferinde hormonlarım düzgün çıktı. Doktor bile şaşırmıştı. Tek sorun bende adet olamamam. Evlenmeden önce de yapıyordum soğan kurunu ise yaradı hep. Sen de dene istersen
Evet o kuru çok öneriyorlar deneyeceğim bende durumun netleşince sanırım regl bittikten sonra başlamam gerekiyor şuan ortasındayım o nedenle öteliyorum. Birde bana kistler var dedi ama pco gibi bi durumdan siz etmedi kan değerlerim için test yaptı hormon testi istemedi acaba pci olsam anlar ve direkt hormon testi için regl gününde gelmelisin dermiydi?

Evet o kuru çok öneriyorlar deneyeceğim bende durumun netleşince sanırım regl bittikten sonra başlamam gerekiyor şuan ortasındayım o nedenle öteliyorum. Birde bana kistler var dedi ama pco gibi bi durumdan siz etmedi kan değerlerim için test yaptı hormon testi istemedi acaba pci olsam anlar ve direkt hormon testi için regl gününde gelmelisin dermiydi?
Tekrar gittiğinde sor bunu. Kist var ama pico mu yoksa normal kist mi kaç cm . Bunları sor. Genelde kist için doğum kontrol hapları veriyorlar. Ben bekarlığımdan beri uğraşıyorum

evlendikten sonra adet gecikmeleriniz başladıysa, eşinizden bir hastalık bulaşmış olabilir mi ki.. sanırım hiç korunmadınız. İlaç alsanız ondan kaynaklanır diyeceğim de.. Bir de kan testinde çıkmadıysa pek sanmam. Ama moralinizi bozmayın, bebek hevesi de yapmayın. Tedaviler biter bebek gelir elbet

Tekrar gittiğinde sor bunu. Kist var ama pico mu yoksa normal kist mi kaç cm . Bunları sor. Genelde kist için doğum kontrol hapları veriyorlar. Ben bekarlığımdan beri uğraşıyorum
Yaa Allah yarcimcin olsun doğum kontrol hapı vermesin yaa gebelik çok istiyorum:( herşeyin hayırlısı tabi

evlendikten sonra adet gecikmeleriniz başladıysa, eşinizden bir hastalık bulaşmış olabilir mi ki.. sanırım hiç korunmadınız. İlaç alsanız ondan kaynaklanır diyeceğim de.. Bir de kan testinde çıkmadıysa pek sanmam. Ama moralinizi bozmayın, bebek hevesi de yapmayın. Tedaviler biter bebek gelir elbet
Eşim kontrolleri yaptırdı temiz çıktı çok şükür herşeyi o ıhtimali sanmıyorum ama stresten gecikiyor olma ihtimali çok yüksek

Yaa Allah yarcimcin olsun doğum kontrol hapı vermesin yaa gebelik çok istiyorum:KK43: herşeyin hayırlısı tabi
1 ay oldu olmadı doktor bana doğum kontrol hapı yazdı ama almadım. Tek umudum kür inşallah işe yarar. Bir çok kişi bu kür sayesinde hamile kalmış. Sana da tavsiye ederim. Tabi önce kontrollerini bir yaptır ona göre bir yol izle

1 ay oldu olmadı doktor bana doğum kontrol hapı yazdı ama almadım. Tek umudum kür inşallah işe yarar. Bir çok kişi bu kür sayesinde hamile kalmış. Sana da tavsiye ederim. Tabi önce kontrollerini bir yaptır ona göre bir yol izle
Evet bunu deniycem:) bi soru daha sorsam pco olabilir diye bir yol izler miydi Dr um yoksa kistleri pco ya benzetmemiş olabilir o nedenle mi ameliyata falan gerek yok bu kistler için dedi

Evet bunu deniycem:) bi soru daha sorsam pco olabilir diye bir yol izler miydi Dr um yoksa kistleri pco ya benzetmemiş olabilir o nedenle mi ameliyata falan gerek yok bu kistler için dedi
Pico olsa söylerdi diye düşünüyorum. Belki bir iki basit kistin vardır onlar da adetle atılır. Picoda da ameliyat olmuyor. Çoğu kişi doğumla atıyor diye duydum. İş hamile kalabilmekte :))

Back