Gebelik şüphesi için yardım ?

seymaa-34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
253
290
103
29
Merhaba umarım yardımcı olan biri çıkar benimde içim rahatlar. Adetime 1 hafta varken mide bulantım çok oldu bende kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı şimdide adetim 5 gün geçti napabilirim var mıdır bişey böyle bişey başına gelen var mı kanda çıkmayan hamilelik var mı bana biri yardımcı olsun

kanda çıkmayan hamilelik olmaz idrar yanıltıcı olabilir belki ama kan mutlaka yükselmesi gerekir. mevsim geçişleri stres adet döngünü etkilemiş olabilir

idrar testi yapmadım açıkcası sadece adetimden 7 gün önce mide bulantım çok oldu bende kan testi yaptırdım sonuç negatifti şimdi ise adetim 5gün gecikti şaşırdım bende napıcamı araştırıyorum böyle bişey mümkün diyende var değil diyende

benim 10 gün kadar gecikmişti sonra hasta oldum. yeni evliysen evlilik durumuna alışma sürecinde gecikmeler bazen olabiliyormuş. için rahat etsin bir daha kan tahlili yaptır. kimyasal gebelik bile olsa beta hcg sonucu yükselişe geçiyor. çok önce yaptırdığın için belki yeteri kadar yükselememiştir.

kan değerin yükselir gerçek gebelik olmasa bile stres yapma bir kaç güne hasta olursun. için rahat etsin bir tahlil yaptır. benimde öyle oldu bir şey mi var diye bekleye bekleye 10 gün sonra hasta oldum. o yüzden beklemelisin. eczaneden bi koşu idrar testi al istersen en azından bi nebze içini rahatladır.

Bende 9aylik evliyim benim sizin gibi 2Ay once basima gelmisti .hamilelik dusunmustum .ama malesef yumurta kisti cikmisti sizde gec kaayin bebce doktora .

Yok hamile degilim ama supeleniyorum yada bilmiyorum kuruntuda olabilir

Soyle anlatayim .2gun regl donemim oldu normalde 5gun surerdi. Bu sefer 2gun surdu .surekli tuvalet ihtiyacim oluyor acikiyorum sabahlarida midem bulaniyor ama tabi umutlanmiyorum . Kimseyide umutlandirmakta istemiyorum.. boyle kuruntular iste :)

Kotu bisey degil ama adet duzensizligine neden oluyormus doktorum oyle dedi..ama sen gene gorun bir doktora ne olur ne olmaz .cumku herkistin kendine ait bir problemi var bebde adet duzensizligi yapti cok sukur iyiyim suan ve kist patladi .ama tabi bende bitkisel seyler kullandim.sadece ilacla yetinmedim .sende gorun doktira ne olur ne olmaz .

adete bir hafta kala kanda cıkmayabilir
ben kızımda yaşadım üzerine adet olayım diye söktürücü kullandım
bence testi yenileyin

Oda olabilir ama zaten 4hafta olmadan cikmiyormus zaten doktorum oyle demisti

Zaten ileriki zamanlarda hamilelik belirtileri kendini bas gosteriyor bence takmayin oluruna birakin . Eyer zaten rabbim nasip ettiyse olur zaten .eyer o zaman dilimine kadar olmazsaniz .doktora gidersiniz .

Geç döllenme diye bir durum var internetten bakabilirsin en iyisi doktorun dan vajinal muayene istemek orada net çıkar ortaya

Zaten ileriki zamanlarda hamilelik belirtileri kendini bas gosteriyor bence takmayin oluruna birakin . Eyer zaten rabbim nasip ettiyse olur zaten .eyer o zaman dilimine kadar olmazsaniz .doktora gidersiniz .

haklısın çok
ama gel gör ki hep böyle dediğim halde kendimi netten toplu gebelik testi alırken buluyorum :)

İyi geceler arkadaşlar akıl verirseniz sevinirim ben ilk gebeliğim 2 bçk aylık anamolydi ve malesef kavusamdm yavruma doktor 3 ay bekle dedi ve kasımdan beri 7 ay oldu ve 25 nisan yumurtlama gunumde eşimle korunmasz ilişki olduktan 2 hfta sonra bi sonraki adetime 2 gun kala daynamyıp kan testi yaptrdm bthcg 1.20 çktı gebelk yok bi hafta bekleyp testi tekrarlamalmym rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…