gebelik sorunu

lamare12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
76
8
1
46
merhaba
daha önce benzer birşey yaşayan varsa yardım etsin nolur.
eşimle bebek deniyoruz ancak tutmuyo rezervlerim az. geçen hafta cuöartesi günü test negatif cıktı tutmadı yani zaten ertesi gün regl oldum. rengi her zamanlinden koyuydu ve normalde 3 gün sürer ama bu sefer 7 gün sürdü hala devam ediyor cok az. dün gebelik testinde 2.cizgi silik cıktı hemen kan testi yaptırdım 59 cıktı. doktorum yarın da test yapmamı istedi. bu arada karnımsa kasığımda hafif bi sızı var. ben hamile miyim ya da düşüyor mu? bilen var mı? ya da bu 59 ile bir yere varılmaz mı?

Bence varılır inşallah varılır benimde silik cizgi çıktı ama ben tam net görmeden kan vermek istemiyorum canm hadi gözün aydin beta hcg kat kat artması dilegigle

Kimyasal gebelik olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. 2 günde bir testi tekrarlayın

Kimyasal gebelik olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. 2 günde bir testi tekrarlayın
evet kimyasal gebeliği söyleyen arkadaslarım oldu. sanırım düşükle sonuçlanıyor değil mi? cunku bhcgnin daha yüksek cıkması gerekirdi sanırım 59 cok düşük sanki

Ben tam anlayamadim
Pazar gunu regl oldunuz. Cumartesi gunu test pozitifti. Yani reglinizin 6. Gunu gebelik testi pozitif mi cikti.

evet kimyasal gebeliği söyleyen arkadaslarım oldu. sanırım düşükle sonuçlanıyor değil mi? cunku bhcgnin daha yüksek cıkması gerekirdi sanırım 59 cok düşük sanki

5 ve üzeri gebelik sayılıyor bu açıdan ümit var ama yoğun kanama olması biraz ümit kırıcı. Fakat güzel bir haberim var kimyasal gebelikse bile vücut gebeliğe bir defa alıştı mi yeniden hamile kalması çok daha kolay oluyor :) yani en azından hamile kalabiliyorsunuz bu harika birşey. Sağlıklı bir bebiş olacaksa gebelik devam etsin inşallah..

Ben tam anlayamadim
Pazar gunu regl oldunuz. Cumartesi gunu test pozitifti. Yani reglinizin 6. Gunu gebelik testi pozitif mi cikti.
şöyle: geçen ctesi test negatifti ve pazar günü de zaten regl oldum. reglim uzun sürünce doktor test istedi bende dün test yaptım bu seferde 59 cıktı. iyice kafam karıştı

şöyle: geçen ctesi test negatifti ve pazar günü de zaten regl oldum. reglim uzun sürünce doktor test istedi bende dün test yaptım bu seferde 59 cıktı. iyice kafam karıştı
Yumurta takibi catlatma ignesi vs yaptirmismiydiniz.

hayır hiç böyle bişey olmadı
Burada bir arkadasimiz reglinin 3. Gunu hamile kalmisti reglin 3. Gunu yumurtasi catlamis atilmamis regl ile yumurta dollenme sağlanmıştı. Kim hatirlayamiyorum. Belki sizinkide oyle bir seydir. Ben reglime 4 gun kala 46 hcg ile hamile kaldigimi ogrendim. Suan 23. Haftadayim. Deger kotu bir deger degil. En kotusunu dusunmeden once. Yarin yaptıracağıniz testin sonucunu bekleyin. Eger 2 katina çıktıysa 80 lerdr bir deger olduysa yada daha fazla sorun yok demektir. 1500 lerde kese vs gozukmeye baslar vajinal ultrason ile.

peki normalde şu an bhcg değerinin daha yüksek olması gerekmezmiydi cunku 11 eylülde regl oldum aonra da 8 ekimde. eğer 4 haftalık hamile olsam daha yüksek cıkmazmı rakam. geçen sene de hamile kalmıştım o zaman 600 cıkmıştı ama yine kanamalar olmuştu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kafam karmakarışık

Regl olmusken hamile kalmis olmanda zaten enteresan. Demekki degisik bir yumurtlama dongun var. Yarin test yaptirinca belli olur zaten.

arkadaşlar az önce gidip yine bchg baktırdım sonucunu bekliyorum. orda kan alan hemşireyle konuştum. ctesi günü 59 cıkan değer bugün yükselebilir dedi ama genelde 200-300 cıkmasını bekleriz 59 biraz düşükmüş dedi. ama olabiliyor hamile olmaya devam edebilirsiniz dedi. bekliyorum 1 saat sonra sonucu alıcam. acıkcası bu hamileliği istiyor muyum ondan da emin değilim aşırı heyecanlıyım. zaten panik atak hastayısım. ilaçsız duramıyorum. hamileyken nasıl olcak bilmiyorum.

Sonuç ne oldu canım merak ettim

merhaba arkadaşlar
biliyorsunuz kimyasal gebelik yaşadığımı dün yazmıştım. aynı şeyi yaşamış başka arkadaslar varsa sormak istiyorum ben de bulantı da oluyor normal gebelik gibi. bu normal mi? kimyasal gebelik ortalama ne kadar sürede bitiyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…