- 2 Temmuz 2018
- 285
- 103
- 103
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet var 2 günde bir takip et değerini 5 ve üzeri gebelik sayılıyorGebelik sonucu bu şekilde olup gebe olan var mı?
Gebesin canım 5 den yukarısı gebe sayılıyorGebelik sonucu bu şekilde olup gebe olan var mı?
Aşılama geç mi oldunuz adet bitiminden kaç gün sonra oldunuz burda var gibi duruyor inşallah sağlıklı şekilde yukselirAşılama yapıldı bana 16 gün önce
Adeti gecikmiş aşılama olalı 16 gün olmuş belki geç dollenmeyse ondan kaynaklı olabilir4 gün gecikmeyle beta hcg biraz az ama artışı önemli. 2 gün sonra aynı yerde kan verin 2 Katı artarak devam edecektir. Geç yumurtlamış olabilirsiniz
23 Kasım da transfer oldu bugün 16. Gün inşallah vardır 4 senedir bekliyoruzAşılama geç mi oldunuz adet bitiminden kaç gün sonra oldunuz burda var gibi duruyor inşallah sağlıklı şekilde yukselir
Sanırım aşılama olanlarda hcg değeri kanda kalabiliyor. Insallah hamiledirAdeti gecikmiş aşılama olalı 16 gün olmuş belki geç dollenmeyse ondan kaynaklı olabilir
Normalde adet gecikmesi yaşıyor musunuz?23 Kasım da transfer oldu bugün 16. Gün inşallah vardır 4 senedir bekliyoruz
Aşılama ile catlatma ignesi farkı var mi mesela catlatma igmesi 14 gün sonra etkisini kaybediyor yaSanırım aşılama olanlarda hcg değeri kanda kalabiliyor. Insallah hamiledir
Inşallah canım olumlu düşün inşallah bebiş seninledir23 Kasım da transfer oldu bugün 16. Gün inşallah vardır 4 senedir bekliyoruz
Hayır düzenli oluyorum adet 27-28 günde hemen oluyorum leke gelse bile en geç bir gün sonra normal adetim gelirNormalde adet gecikmesi yaşıyor musunuz?
daha cok yenı demek . :)) hayırlısıyla buyusun dogsun ınsallah. bı kac gun sonra testı tekrarla kı artısına bak :) bazen gec tutunuyo 7 gunde tutunan da var taa 12gunde tutunan da.:)Gebelik sonucu bu şekilde olup gebe olan var mı?
Çatlatma iğnesi olalı 18 gün olduAşılama ile catlatma ignesi farkı var mi mesela catlatma igmesi 14 gün sonra etkisini kaybediyor ya