Gebelik sonrasi sac dokulmesi

so lame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
467
657
33
Kizlar merhaba,
Ilk defa buraya bir konu aciyorum. Aranizda dogumdan sonra sac dokulmesi yasayan var mi? Benim 1.5 yil oldu dogum yapali ve hala saclarim dokuluyor. Eskiden cok fazla sacim vardi ama simdi bir avuc kaldi. Saclarimda hic bir sekilde boya gibi bir islem yok, o yuzden yipranma gibi bir durumum yok. Evin her yeri sac olmus durumda, temizlemekle de bitiremiyorum. Artik emzirme gibi bir durumum da yok.
Ben durur zannediyordum ama durmadan dokuluyor, kel kalacagim galiba yakinda. Aranizda bu durumu yasayan var mi?

Merhaba, doğumdan sonra oldukça yaygın bir problem saç dökülmesi özellikle emziren annelerde ama siz bitirmişsiniz emzirmeyi o halde vitamin değerlerinize baktırdınız mı demir düşüklüğü saç dökülmesine sebep olabiliyor

Yok baktirmadim acikcasi ama hakli olabilirsiniz. Galiba bir doktora gitmem gerekecek bu saclar icin

Ben bir sure yasadim sac dokulmesi.. arastirdigimdan ogrendigim kadariyla hamilelik suresince dokulmeyen saclar dogum sonrasi dokuluyormus. Zaten hamilelikte saclarim iki kati olmustu. Benim yasadigim boyle biseydi. Fakat oncesine gore daha cok zayifladiysa saclariniz dr tavsiyesiyle vitamin destegi ve beslenmye dikkat etmekte fayda var. Emzirme surecinde yedigimiz ictigimiz bize pek yaramiyor hepsi bebege gidiyor. Ben deli gb yiyordum ama zayifliktan sallaniyordum resmen emzirdigim donemde. Sizin emzirme doneminiz de bitmis. Bence beklemedenbir uzamana danisip uygun takviyeleri alin.

Benim de çok döküldü, öbek öbek saç attım banyoda. Kel kalacağım diye korktum
9 ay oldu doğum yapalı hâlâ da dökülüyor ama eskisi kadar değil.
B12 takviyesi kullanın. 6 ay kan hapı kullandım şimdi ancak fayda etti daha yeni

Bu sabah demir hapina basladim, b12 de alayim. Valla kel kalacam diye cok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…