8. Hafta dolu dolu geçene kadar kesinlikle beklemenizi öneririm ben.Tecrübeli anneler kızlar hayatımin en acı gününĵ dün yaşadım önce ikiz gebeligimle sevindik sonra kalplerinin durdugu haberiylede yıkıldık 6 haftalik benim tahminime göre 8 haftalik olmasida gerekirdi derken 1 haftada ne olacagi net bellik olacak sorum şu kürtaj olacak buyuk olasilikla anesteziyle vakum yöntemi ile alacaz dediler kürtaj sonrasi kanama çok oluyor mu tekrar gebelik ne zaman denenmeli agrim cok olur mu 2 yasinda kizim var operasyon sonrasi ilgilenecek kimsem yok
Yaşamış biri olarak... Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın. Zor bir imtihan. Kürtaj anestezili oluyor. Hiçbir ağrınız olmuyor. Aksine kürtajdan sonra rahatlıyorsunuz. Çok kanama olmuyor. Normal adet kanaması gibi oluyor ve bitiyor. Lohusalık gibi 40 gün sonra adet oluyorsunuz. Tekrar gebeliğe gelince gerçekten hazır olduğunuzda düşünün. Ama Dr lar 3 ay sonra öneriyor. Evet gerçekten de vücut 3 ay sonraya zaten hazır olmuş oluyor. Operasyon sonrası ben eve otobüsle rahatça gitmiştim. Korkmayın. Anestezi ile olunca hiçbir sorun olmaz Allah'ın izni ile.Tecrübeli anneler kızlar hayatımin en acı gününĵ dün yaşadım önce ikiz gebeligimle sevindik sonra kalplerinin durdugu haberiylede yıkıldık 6 haftalik benim tahminime göre 8 haftalik olmasida gerekirdi derken 1 haftada ne olacagi net bellik olacak sorum şu kürtaj olacak buyuk olasilikla anesteziyle vakum yöntemi ile alacaz dediler kürtaj sonrasi kanama çok oluyor mu tekrar gebelik ne zaman denenmeli agrim cok olur mu 2 yasinda kizim var operasyon sonrasi ilgilenecek kimsem yok
Allah razı olsun çok rahatladim kizim var sabah olup öğlen onu uykusuna yetiştirmek lazim aklim onda kalirYaşamış biri olarak... Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın. Zor bir imtihan. Kürtaj anestezili oluyor. Hiçbir ağrınız olmuyor. Aksine kürtajdan sonra rahatlıyorsunuz. Çok kanama olmuyor. Normal adet kanaması gibi oluyor ve bitiyor. Lohusalık gibi 40 gün sonra adet oluyorsunuz. Tekrar gebeliğe gelince gerçekten hazır olduğunuzda düşünün. Ama Dr lar 3 ay sonra öneriyor. Evet gerçekten de vücut 3 ay sonraya zaten hazır olmuş oluyor. Operasyon sonrası ben eve otobüsle rahatça gitmiştim. Korkmayın. Anestezi ile olunca hiçbir sorun olmaz Allah'ın izni ile.
Aslinda son adet tarihime göre 8 +4 ama kontrolde 6 haftalik dendi 10 gün vakit istedim8. Hafta dolu dolu geçene kadar kesinlikle beklemenizi öneririm ben.
Kürtaj konusunda fikrim yok.
Ben 13 haftalik kürtaj oldum 1 gun sonra normal hayata dönüyorsunuz adet gibi 3 4 gun kanama oluyor.Tecrübeli anneler kızlar hayatımin en acı gününĵ dün yaşadım önce ikiz gebeligimle sevindik sonra kalplerinin durdugu haberiylede yıkıldık 6 haftalik benim tahminime göre 8 haftalik olmasida gerekirdi derken 1 haftada ne olacagi net bellik olacak sorum şu kürtaj olacak buyuk olasilikla anesteziyle vakum yöntemi ile alacaz dediler kürtaj sonrasi kanama çok oluyor mu tekrar gebelik ne zaman denenmeli agrim cok olur mu 2 yasinda kizim var operasyon sonrasi ilgilenecek kimsem yok
Ben de kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum. Korkulacak hiçbir şey anesteziyle bayılıyorsunuz gözünüzü açtığınızda odanızdasınız. Hafif ağrı oluyor biraz anesteziden dolayı baş ağrısı o kadar yani kanama da bende lekelenme tarzı oldu sadece 2 hafta kadar sürdü hiç yoğun kanama yaşamadım ilk gün de dahil. Gayet de anestezi etkisi 1 2 saat geçtikten sonra taburcu ediliyorsunuz zaten günlük yaşantıya devam edilebiliyor kendinizi ilk gün çok yormayın yeterliTecrübeli anneler kızlar hayatımin en acı gününĵ dün yaşadım önce ikiz gebeligimle sevindik sonra kalplerinin durdugu haberiylede yıkıldık 6 haftalik benim tahminime göre 8 haftalik olmasida gerekirdi derken 1 haftada ne olacagi net bellik olacak sorum şu kürtaj olacak buyuk olasilikla anesteziyle vakum yöntemi ile alacaz dediler kürtaj sonrasi kanama çok oluyor mu tekrar gebelik ne zaman denenmeli agrim cok olur mu 2 yasinda kizim var operasyon sonrasi ilgilenecek kimsem yok
Geçmiş olsun 30 gün sonra oldum 45 gün olmazsan gel dedi doktorBen de kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum. Korkulacak hiçbir şey anesteziyle bayılıyorsunuz gözünüzü açtığınızda odanızdasınız. Hafif ağrı oluyor biraz anesteziden dolayı baş ağrısı o kadar yani kanama da bende lekelenme tarzı oldu sadece 2 hafta kadar sürdü hiç yoğun kanama yaşamadım ilk gün de dahil. Gayet de anestezi etkisi 1 2 saat geçtikten sonra taburcu ediliyorsunuz zaten günlük yaşantıya devam edilebiliyor kendinizi ilk gün çok yormayın yeterlisonrasında 40-60 gün arası regl olunuyor benim 42.günüm daha olmadım mesela