M mjgnbkrc Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2022 2 0 1 24 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mjgnbkrc #1 Kızlar diğer ayda böyle gördüm kan testi verdim negatif çıktı bu ayda adetim 4 gün gecikti ve emin değilim bu testten sizce doğru mu ? Eklentiler DBE5E741-6E0E-4AE5-9A19-05E4275F6DD6.jpeg 60,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar diğer ayda böyle gördüm kan testi verdim negatif çıktı bu ayda adetim 4 gün gecikti ve emin değilim bu testten sizce doğru mu ?
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mjgnbkrc #2 mjgnbkrc .!.: Kızlar diğer ayda böyle gördüm kan testi verdim negatif çıktı bu ayda adetim 4 gün gecikti ve emin değilim bu testten sizce doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet cnm gidip kan verin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mjgnbkrc .!.: Kızlar diğer ayda böyle gördüm kan testi verdim negatif çıktı bu ayda adetim 4 gün gecikti ve emin değilim bu testten sizce doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet cnm gidip kan verin
M mjgnbkrc Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2022 2 0 1 24 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mjgnbkrc #3 MaviSari .!.: Evet cnm gidip kan verin Genişletmek için tıkla... Adet olucakmış gibi hissediyorum belim çok ağrıyor göğüslerime dokunamıyorum birde kahverengi leke geldi emin değilim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
MaviSari .!.: Evet cnm gidip kan verin Genişletmek için tıkla... Adet olucakmış gibi hissediyorum belim çok ağrıyor göğüslerime dokunamıyorum birde kahverengi leke geldi emin değilim
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mjgnbkrc #4 mjgnbkrc .!.: Adet olucakmış gibi hissediyorum belim çok ağrıyor göğüslerime dokunamıyorum birde kahverengi leke geldi emin değilim Genişletmek için tıkla... Yerleşme olabilir bir hafta sonra kan ver yada üç gün sonra Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mjgnbkrc .!.: Adet olucakmış gibi hissediyorum belim çok ağrıyor göğüslerime dokunamıyorum birde kahverengi leke geldi emin değilim Genişletmek için tıkla... Yerleşme olabilir bir hafta sonra kan ver yada üç gün sonra