Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HamilesinizzzMerhaba kızlar ilk gebelik testi deneyimlerim tam idrak edemedim ama sizce test sonucu nedir beklenen adet tarhine 3 gün var
Çok teşekkür ederim tam da bu bilgiyi sorucaktım çok sağ olunİkinci çizginiz kendini belli etmiş adet gününüzde kan verin netleştirin
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimHamilesinizzz
Merhaba kızlar ilk gebelik testi deneyimlerim tam idrak edemedim ama sizce test sonucu nedir beklenen adet tarhine 3
Birkaç kişi yazınca forum gündemini meşgul etmemek için teşekkürler cevabınız içinFotoğraf yüklemediniz sanırım.
Testinizin markası nedir?Birkaç kişi yazınca forum gündemini meşgul etmemek için teşekkürler cevabınız için
Prodoctor kullandım bir de eczaneden alınan herhangi bir kaset testTestinizin markası nedir?
Tamamdır:) yanıltmaz onlar kolay kolay kuzum tebrikkkk ederimmmProdoctor kullandım bir de eczaneden alınan herhangi bir kaset test
Teşekkür ederim inşallah kan testiyle de öğrenirimTebrik ederim
Teşekkür ederim bakalım adet günü kan vermeye gidip net bilgiyi alırım inşallah çok sağ olun ilgi içinTamamdır:) yanıltmaz onlar kolay kolay kuzum tebrikkkk ederimmm
Teşekkür ederim henüz kanda baktırmadım ama biraz gaz oldu gün içerisinde özellikle, sık idrara çıkma ve göğüslerde hasasiyet çok çok belirti yaşadığım rahatsız oldum diyememHayir’li olsun belirtileriniz nelerdi