Gebelik sicak su torbasi

Beyrun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
904
780
Merhaba sat 27 eyluldu. 4+1 gunluk gebeyim, ultrasona gore de 4 - 5 haftalik cikti.
Son 2 gundur korkunc kasik ve rahim mi desem on kisim agrim vardi.
Dunden onceki gun ılık, dün ise cok asiri degil ama sicak su torbasi koydum karnima agriyan yerlere yarim saat en fazla belki 1 saat. Meger koymamak gerekiyormus.

Boyle yapip da sorunla karsilasan oldu mu?
Cok canim sıkıldı ama daha en basindayiz nolacak 1 2 kereden diye de dusunup kendimi rahatlatmak istiyorum..

Benim bildiğim kadarıyla hiç nir zaman karna sıcak su koyulamz bacak arası en dogrusu, ama bişey olmamışıtr bence dr arama sansınz varsa yınede arayıp sorabılırsnz

Satlarımız aynıymış :) Hayırlı olsun hamişliğin. Bn henüz doktora gitmedim kese görünmez diye. Beta kaçken göründü kese acaba

Satlarımız aynıymış :) Hayırlı olsun hamişliğin. Bn henüz doktora gitmedim kese görünmez diye. Beta kaçken göründü kese acaba
Seninki de hayirli olsun :) benim beta 21 ekimde 318di. 25 ekimde olcturdugumde 3800 civari cikti ve hemen nobetci doktor bulduk baktirdik keseyi gormus olduk. Cogul gebelik olabilir dedi benim beta biraz hizli artti

Benim bildiğim kadarıyla hiç nir zaman karna sıcak su koyulamz bacak arası en dogrusu, ama bişey olmamışıtr bence dr arama sansınz varsa yınede arayıp sorabılırsnz
Artik kontrol esnasinda sorucam. Ben de asla koymazdim basiretim baglandi resmen agridan bildigimi unuttum. Hayirlisi artik Allah korusun insaallah..

Sıcak su hiç bir zaman ayak altı hariç bir yere koyulmaz. Bir de hamilesiniz yani. İnşallah bir şey olmaz kendinizi korkutmayın bu sürede

Bende gitmedim hamileyim son adet tarihin 20 eylül yarın kan veri cem bide kimyasal gebelik geçirdim endişeliyim bide

X