Gebelik şekerime bir bakarmısınız?

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
mrb dün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. sonucu bugün aldım referans aralığı 50-110 arası. benim sonuç 115 acaba sonuç yüksekmi oluyor yani doktor bana diyet verirmi

canım bende salı günü yaptırmuştım şeker yüklememi. benımde 115 çıktı ama doktor bi problem yok dedi.bi şey olacağını sanmıyorum ama doktoruna sen danış yıne mutlaka canım...sağlıkla Rabbım kucağına almayı nasıp etsın bebişinii....

canım bende salı günü yaptırmuştım şeker yüklememi. benımde 115 çıktı ama doktor bi problem yok dedi.bi şey olacağını sanmıyorum ama doktoruna sen danış yıne mutlaka canım...sağlıkla Rabbım kucağına almayı nasıp etsın bebişinii....

tşk ederim canım doktor sonuçları gönderdim doktor daha aramadı umarım bir sorun yok der

canım bizede yapılmıştı benim 180 gelmişti diyet verdi bir sonrakinde düşmüştü bence cok yüksek değil normal

çok yüksek değil ,sanmıyorum diyet vermez ,yediklerine dikkat et der sanırım o kadar ..

yanlış hatırlamıyorsam max değer 140'tı
hatta benim 136 çıkmıştı doktor normal demişti

bende dün yaptırdım kızlar 140 çıktı doktor sınırda dedi 100 ml testi yapılcak pazartesi. sabah aç karnına 4 saat sürüyomuş nasıl dayanıcam bilmiyorum. umarım onun sonucu iyi çıkar.

Benimde yüksek çıkınca 100 lük yükleme yapılmıştı.Ondana biraz yüksek çıkınca diyet yapmıştım.

bence sen hamur işlerini tatlıları azalt

X