Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb dün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. sonucu bugün aldım referans aralığı 50-110 arası. benim sonuç 115 acaba sonuç yüksekmi oluyor yani doktor bana diyet verirmi
canım bende salı günü yaptırmuştım şeker yüklememi. benımde 115 çıktı ama doktor bi problem yok dedi.bi şey olacağını sanmıyorum ama doktoruna sen danış yıne mutlaka canım...sağlıkla Rabbım kucağına almayı nasıp etsın bebişinii....
canım bende salı günü yaptırmuştım şeker yüklememi. benımde 115 çıktı ama doktor bi problem yok dedi.bi şey olacağını sanmıyorum ama doktoruna sen danış yıne mutlaka canım...sağlıkla Rabbım kucağına almayı nasıp etsın bebişinii....
bende dün yaptırdım kızlar 140 çıktı doktor sınırda dedi 100 ml testi yapılcak pazartesi. sabah aç karnına 4 saat sürüyomuş nasıl dayanıcam bilmiyorum. umarım onun sonucu iyi çıkar.