Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım, 140 çok yüksek değil, sadece dikkat et artmasın daha fazla, hiçSelam kızlar benim bebeğim 10 gün önden gidiyor doktor şekerden dolayı olabilir dedi açlığım 80 lerde çıkıyor ama tokluk 140 falan çıkıyor bugün ölçtüm 180 çıktı 34 haftalık gebeyim böyle olupta erken doğum yapan var mı bebeğiniz sağlıklı mıydı
2 -3 hadlfta daha dayan canım erken dogurma dikkat et arkdasimda vardı dediğin dikkat etti çocuğunu iyi doğurdu valla 38-39 da felanSelam kızlar benim bebeğim 10 gün önden gidiyor doktor şekerden dolayı olabilir dedi açlığım 80 lerde çıkıyor ama tokluk 140 falan çıkıyor bugün ölçtüm 180 çıktı 34 haftalık gebeyim böyle olupta erken doğum yapan var mı bebeğiniz sağlıklı mıydı
Bebeğin suyu iyi kilosu önde sadeceBen varım, 140 çok yüksek değil, sadece dikkat et artmasın daha fazla, hiç
Birşey olmaz merak etme. Suyun nasıl mesela oda önemli ? Arkadaşım insülin bile kullandı oda bebeğini sağlıklı kucağına aldı sende dikkat et sadece o kadar gerisini asla düşünme. Stres şekeri çok tetikliyor
Doktor erken doğum riskin var dedi on gündür diyet yapıyordum birkaç gündür diyeti bozdum çünkü tatlı isteğim artık başımı döndürüyordu bugün ölçtüm baktım 180 çıktı tokluk bi sağ Salim doğursaydım2 -3 hadlfta daha dayan canım erken dogurma dikkat et arkdasimda vardı dediğin dikkat etti çocuğunu iyi doğurdu valla 38-39 da felan
Kilosu da çocuğun 4 kilonun üstündeydi şəkərdən dolayı
Sizin kaç şekeriniz nasıl kontrol altında tutuyorsunuz ve kaç haftalıksınızBen varım, 140 çok yüksek değil, sadece dikkat et artmasın daha fazla, hiç
Birşey olmaz merak etme. Suyun nasıl mesela oda önemli ? Arkadaşım insülin bile kullandı oda bebeğini sağlıklı kucağına aldı sende dikkat et sadece o kadar gerisini asla düşünme. Stres şekeri çok tetikliyor
Bebeğin durumu nasıldı peki sağlıklı doğdumu2 -3 hadlfta daha dayan canım erken dogurma dikkat et arkdasimda vardı dediğin dikkat etti çocuğunu iyi doğurdu valla 38-39 da felan
Canım ben doğum yaptım bebeğim 10 aylık, meyve yemedim, şekerli gıdalar yemedim karbonhidrattan uzak durdumSizin kaç şekeriniz nasıl kontrol altında tutuyorsunuz ve kaç haftalıksınız
Ben 40+1’de doğum yaptım. Tokluk şekerim yüksek değildi açlık şekerim yüksek çıkıyordu benim. Bebeğim 4kg üzeri olduğu için sezaryen önerdiler yoksa 42’ye kadar beklerdi benceSelam kızlar benim bebeğim 10 gün önden gidiyor doktor şekerden dolayı olabilir dedi açlığım 80 lerde çıkıyor ama tokluk 140 falan çıkıyor bugün ölçtüm 180 çıktı 34 haftalık gebeyim böyle olupta erken doğum yapan var mı bebeğiniz sağlıklı mıydı
Darısı bana inşallah ben heran doğuracakmışım gibi hissediyorum bakalım artık sağlıkla gelsinBen 40+1’de doğum yaptım. Tokluk şekerim yüksek değildi açlık şekerim yüksek çıkıyordu benim. Bebeğim 4kg üzeri olduğu için sezaryen önerdiler yoksa 42’ye kadar beklerdi bence
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Bende öyle yapayım o zaman bebeğim zaten iri beslenmeme dikkat etmem gerekCanım ben doğum yaptım bebeğim 10 aylık, meyve yemedim, şekerli gıdalar yemedim karbonhidrattan uzak durdum
Ben iri doğmadı 3.380 doğdu önce 1 hafta önde idi sonra yavaşladı şükürBende öyle yapayım o zaman bebeğim zaten iri beslenmeme dikkat etmem gerek
Ben de iki çocuğumu da 37 haftalıkken kucağıma aldım. İkinci çocuğumda gebelik şekerim vardı. Şeker ölçüm aletimle gezdim desem yeridir. Hamileliğim diyetle geçti. Stres yapmayın, yediğinize içtiğinize diklat edin. Az kalmış zatenSelam kızlar benim bebeğim 10 gün önden gidiyor doktor şekerden dolayı olabilir dedi açlığım 80 lerde çıkıyor ama tokluk 140 falan çıkıyor bugün ölçtüm 180 çıktı 34 haftalık gebeyim böyle olupta erken doğum yapan var mı bebeğiniz sağlıklı mıydı
Bende yeni çıkmaya başladı 2 hafta önce teşhis konuldu dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarBen de iki çocuğumu da 37 haftalıkken kucağıma aldım. İkinci çocuğumda gebelik şekerim vardı. Şeker ölçüm aletimle gezdim desem yeridir. Hamileliğim diyetle geçti. Stres yapmayın, yediğinize içtiğinize diklat edin. Az kalmış zaten
Pilav,makarna,meyve,ekmek hep tadımlık yedim. Şeker ölçüm cihazınız varsa açken ve yemeklerden 1 saat sonra ölçün.Bende yeni çıkmaya başladı 2 hafta önce teşhis konuldu dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar
Var ölçüyorum bugün ilk kez 180 ile karşılaştım kahvaltıdan sonra strese girdimPilav,makarna,meyve,ekmek hep tadımlık yedim. Şeker ölçüm cihazınız varsa açken ve yemeklerden 1 saat sonra ölçün.
Canım çokta önde değil günü gayet iyi. Şuan kaç kiloymuş. 35. Haftayı atlattın mı, Allah ın izniyle sıkıntı olmazSelam kızlar benim bebeğim 10 gün önden gidiyor doktor şekerden dolayı olabilir dedi açlığım 80 lerde çıkıyor ama tokluk 140 falan çıkıyor bugün ölçtüm 180 çıktı 34 haftalık gebeyim böyle olupta erken doğum yapan var mı bebeğiniz sağlıklı mıydı
Kendi doktorunuz olacaksınız. Ne yükseltiyor takip edeceksiniz. Stres yapmayın.Var ölçüyorum bugün ilk kez 180 ile karşılaştım kahvaltıdan sonra strese girdim
33+6’da doğum yaptım ben, gebelik şekerim vardı doktorum 38 olunca alırız demişti beklemedi benimki suyum gelince doğum başladı 3 gün daha durabildi. Ben minyon bi insanım bebekte nispeten iriydi doktor sen küçük bebek büyük anca bu kadar bekledi dedi. Şeker yüzünden erken doğurdun da demediler. Gebelik şekeri zor biraz çünkü bu yükseltmez dediğin her şey şekeri yükseltebiliyor mesela benim domates yükseltirdi şekerimi. Deneme yanılmayla öğreniyorsun aslında.Selam kızlar benim bebeğim 10 gün önden gidiyor doktor şekerden dolayı olabilir dedi açlığım 80 lerde çıkıyor ama tokluk 140 falan çıkıyor bugün ölçtüm 180 çıktı 34 haftalık gebeyim böyle olupta erken doğum yapan var mı bebeğiniz sağlıklı mıydı
Erken doğurma dikkat et diyorsunuz da ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor :) Bebekler gelecekleri zamanı kendileri seçiyor, 34 haftalık olmuş zaten bebeğiniz bundan sonrası için umarım her şey yolunda gider içinizi ferah tutun.2 -3 hadlfta daha dayan canım erken dogurma dikkat et arkdasimda vardı dediğin dikkat etti çocuğunu iyi doğurdu valla 38-39 da felan
Benimkide 37+3 gece suyum geldi ama çok yordum kendimi erken gelmesi normaldi herhangi bir sorunumda yoktu ayakta çok durmaktan yardım edicek kimsem yoktu evde yine şükür allaha kuveze girmədən aldım kızımı kucağıma33+6’da doğum yaptım ben, gebelik şekerim vardı doktorum 38 olunca alırız demişti beklemedi benimki suyum gelince doğum başladı 3 gün daha durabildi. Ben minyon bi insanım bebekte nispeten iriydi doktor sen küçük bebek büyük anca bu kadar bekledi dedi. Şeker yüzünden erken doğurdun da demediler. Gebelik şekeri zor biraz çünkü bu yükseltmez dediğin her şey şekeri yükseltebiliyor mesela benim domates yükseltirdi şekerimi. Deneme yanılmayla öğreniyorsun aslında.
Erken doğurma dikkat et diyorsunuz da ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor :) Bebekler gelecekleri zamanı kendileri seçiyor, 34 haftalık olmuş zaten bebeğiniz bundan sonrası için umarım her şey yolunda gider içinizi ferah tutun.