Gebelik riski

Hamile kalma ihtimalim nedir

• Evet kalmışsın hamilesin

OY: 0 0,0%
  • Hayır sadece gecikmiş prezervatif sorun çıkarmamıştır

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3

dytsyenhanm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
389
289
103
Arkadaşlar daha yeniyim burada çoğunuz ablam sayılırsınız ve çoğunuzda kınayacak beni ama danışman lazım erkek arkadaşımla yumurtlama gününden iki gün önce yakınlaştık ben henüz bakireyim sadece sürtünme şeklinde oldu ve sürtünürkende prezervatif kullandık sürtünme sırasında boşalmadıda ancak ben çok korkuyorum prezervatifte sıkıntı olmuştur diye kasıklarımda belimde regl olacak gibi ağrılarım var ama regl günüm 26 güne bir olurdu 1 gün gecikti acaba diyorum ihtimal varmıdır sizce böyle bi olay yaşayan yada yakını yaşayan varmı aranızda acil tavsiye bekliyorum inanın dünya zehir oldu bana

Korkmana gerek yok strese gitmişsin o yüzden reglin gecikmiştir olursun bir iki güne hem prezarvatif varmış hem de boşalmamış mümkün değil yani hamile kalman hemde bakiresin'rahat ol' @Mutsuzkedii

Hamile kalmak o kadar kolay mi yahu dalga gecer gibi surtunmeye bile prez. takmissiniz hala korkuyorsunuz, madem korkacaksiniz niye sevisiyosunuz

Korkmana gerek yok strese gitmişsin o yüzden reglin gecikmiştir olursun bir iki güne hem prezarvatif varmış hem de boşalmamış mümkün değil yani hamile kalman hemde bakiresin'rahat ol' @Mutsuzkedii
İlk defa yaşıyorum bu gecikme durumunu o yüzden çok tedirgin oldum teşekkür ederim cevabınız için umarım dediğiniz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…