Gebelik, Regl, Yerleşme Kanamasi

Semaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
234
111
28
Merhabalaaar Merak Ettiğim Bazı Sorular Var da Belki İçimizde Bunları Yaşayan Tecrübeli Ablalar Vardır diye sormak istiyorum
# Yerleşme kanaması olmadan hamile kalanlar var mı
# Regl iken hamile olmuş olan kişiler var mı
Bunları birebir yaşayan kişiler varsa cevap verirseniz çok sevinirim bizimde bilgimiz olur 😊

Merhabalaaar Merak Ettiğim Bazı Sorular Var da Belki İçimizde Bunları Yaşayan Tecrübeli Ablalar Vardır diye sormak istiyorum
Bunları birebir yaşayan kişiler varsa cevap verirseniz çok sevinirim bizimde bilgimiz olur 😊
Ben yaşamadm yerleşme kanaması 😊Ama adet günü adet sandım gelen kremsi akıntıydı ama aşırı aşırı ıslaktı

Bende de yerleşme kanaması olmadı canım. Hiçbir lekelenme olmadı

Himm ilk defa duydum aşırı ıslak bir akintinin gebelik belirtisi olduğunu, çok sagolun 😊💐
Önemli değil tabii bazılarının kremso akıntısı olup adet olanda cok var ama adet gecirikse şüphe edilmeso gerekir bence

Eklentiler

• Screenshot_20211126-142251_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20211126-142251_WhatsApp.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 49
Öyle bir insansınız demedim siz kusura bakmayın, yazım tarzınızla ilgili bir durum sanırım ben yanlış anlaşıldım siz kusura bakmayın, İyi günler.

Normal yazan bir şeyi nasıl sert bir şekilde okudunuz? Öyle yazmadım demesine rağmen siz sert cevap verip üstüne sert oldugunu iddia ediyorsunuz hayret bir şeysiniz ya bu kadar mı sevgi görmediniz
Bunun sevgi görmemeyle ilgisi yok, üslup ile ilgisi var. Ayrıca hanımefendi zaten kendisini ifade etti ve çözdük konuyu , siz niye dahil oldunuz o kadar bende bunu anlamadım gereksizce uzatıyorsunuz.

Bunun sevgi görmemeyle ilgisi yok, üslup ile ilgisi var. Ayrıca hanımefendi zaten kendisini ifade etti ve çözdük konuyu , siz niye dahil oldunuz o kadar bende bunu anlamadım gereksizce uzatıyorsunuz.
Ben yazdıktan sonra konu çözüldü. Ayrıca konuyu çözüp çözmemen beni ilgilendirmiyor. Hanımefendi kendini başta zaten ifade etti siz gereksiz uzattıktan sonra konuyu çözdünüz orada bi anlaşalım. Üslupla da alakası yok ayrıca. Normal yazılan bir şeyi sizin nasıl algılayıp anladığınız ile ilgili

Ben yazdıktan sonra konu çözüldü. Ayrıca konuyu çözüp çözmemen beni ilgilendirmiyor. Hanımefendi kendini başta zaten ifade etti siz gereksiz uzattıktan sonra konuyu çözdünüz orada bi anlaşalım. Üslupla da alakası yok ayrıca. Normal yazılan bir şeyi sizin nasıl algılayıp anladığınız ile ilgili
Tabi tamam siz haklısınız konuyuda hatta siz çözdünüz herseyi de siz çok iyi biliyorsunuz tamam evet. Halen uzatıyorsunuz gereksizce. Cevap vermeye değecek biri değilsiniz anladığım kadarıyla o yüzden siz uzatmaya devam edin...

X