Gebelik psikolisi

tsrmcikbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
54
33
3
35
Merhaba hanımlar,
Gecenler de durumumu yazmıştım.Bana cok ii geldiniz..Kendimi istemsizce gebeymisim gibi hissediyorum..Adet sancıları basladi hayir başlasın hemen gebe olmak zorunda da değilim.Aklimdan gebelik düşüncesini biran bile çıkaramıyorum.Bu konuda ne yapabilirim..Hayir gebe kalsam bu sefer ona takıntı yapicam..Artik gebe olmayı istiyorum ancak bu zihniyetle degil.Cok enteresan duygular içindeyim..Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba eğer bebek istiyorsan mutlaka o fikri kafandan atmalısın tamam bunu demesi çok kolay biliyorum olmuyor ama bunu kafandan atmazsan biraz zor hamile kalman bir şeylerle kendini oyala olmuyo de vardır bir zaman vakti Rabbim bilir hayırlı zamanı bir işe gir eğer calışmıyorsan ve ya örgüyle fln oyalan ve yatağa girdiğinde bebek için değil zevk için eşini sevdiğin için düşün

Merhaba eğer bebek istiyorsan mutlaka o fikri kafandan atmalısın tamam bunu demesi çok kolay biliyorum olmuyor ama bunu kafandan atmazsan biraz zor hamile kalman bir şeylerle kendini oyala olmuyo di vardır bir zaman vakti Rabbim bilir hayırlı zamanı bir işe gir eğer calışmıyorsan ve ya örgüyle fln oyalan ve yatağa girdiğinde bebek için değil zevk için eşini sevdiğin için düşün

Merhaba canım test yaptın mı merak ettim sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…