Gebeliğe Hazırlık Gebelik planlarken lazer epilasyon yaptırılır mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minnieee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
215
207
103
Gebelik ıstıyorum ancal olmuyor lazer epilasyon yaptırmak da ıstıyorum ama 1 yıllık bir sure gerektugı ıcın bu surede hamile kalırsam olumsuz etkisi olur mu bilenler var mı

Youtube'ta doktor cevaplarını görebilirsiniz bu konuyla ilgili. Genel kanı gebeyken yaptırmanın hiç bir zararı ya da faydası yok. Doktorlar faydası olmadığı için önermiyorlar. ( Zaman ve para kaybı.) Gebelik bitince yaptırılmasını öneriyorlar.

Gebelik ıstıyorum ancal olmuyor lazer epilasyon yaptırmak da ıstıyorum ama 1 yıllık bir sure gerektugı ıcın bu surede hamile kalırsam olumsuz etkisi olur mu bilenler var mı
Ayni sebepten lazeri erteledim. Ha bugun ha yarin hamile kalicam derken 4 yil gecti. Tedavi süreçleri oldu ara başlayıp yarida birakmak istemedim. Lazerin gebelik üzerindeki etkileri ile ilgili yeterli duzeyde calisma olmadığı için doktorlar gebelikte onermiyor kesin zararlidir da diyemiyorlar zarari yoktur da demiyorlar. Kanıtlanmış bir zararinin olmamasi olmadigi anlamina gelmiyor diye düşünüp bende erteledim. Zaten bebek sahibi olmada sikintili sureclerdeyim hic riske atamadim lazer konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…