Gebeliğe Hazırlık Gebelik planlarken ağır kaldırmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
134
36
48
Arkadaşlar gebelik planlıyoruz ama benim temizligim hiç bitmiyor bazen unutup ağır kaldırıyorum gebe kalmama engel olur mu?

Yok canim olmaz ama dikkat et hepimiz biseyler yapiyoruz eskiden kadinlar odun bile tasiyorlarmis ama genede doguruyorlar Rabbim gununu verdiyse hic birsey engel olmaz ama yinede cok agir kaldirma

Yok canim olmaz ama dikkat et hepimiz biseyler yapiyoruz eskiden kadinlar odun bile tasiyorlarmis ama genede doguruyorlar Rabbim gununu verdiyse hic birsey engel olmaz ama yinede cok agir kaldirma

Tamam çok teşekkür ederim dikkat ediyorum işte birazda stres yapmasam belki gebe kalacam ama işte hergün düşünüyorum nerdeyse bir de adet günüm yaklaşınca heyecanlanıyorum var mi acaba diye sonra relg oluyorum üzülüyorum ağlıyorum her ay umutlanıyorum kafamı dağıtamadım ki

Bende her ay adete 1 hafta kala çok dikkat ederdim. Şimdi her şeyi yapıyorum sonuçta dikkat edince hiç olmuyor belki böyle olur diye düşünüyorum

Bende her ay adete 1 hafta kala çok dikkat ederdim. Şimdi her şeyi yapıyorum sonuçta dikkat edince hiç olmuyor belki böyle olur diye düşünüyorum

Aynen kafaya takmamak inşallah sende bende tez zamanda hamile kalırız inşallah sağlıklı sihatli hayırlı menfaatli analı babalı çocuklar nasıl etsin rabbim cümlemize sanada banada amin

Ogrenmeden once yapilanlar cok etkilemiyor .Nasipte varsa oluyor .Ama adet tarihi yaklasinca daha dikkatli olmakta yarar var .

Dikkat etmeye çalışıyorum ama nasip işte olmayınca vermeyince vermiyor rabbim
Oyle dusunme .Ben de cok zor sureclerden gectim bebeğim su an kucağımda. Kendini anne hayal etmekten asla vazgecme .Benim yuzume bir tup bebek doktoru senin dogal yoldan asla çocuğun olmaz deyip beni beynimden vurmustu .Ve iki ay sonra hamile kaldim .O doktorla yüzleşip icimdekileri kusmak istedim insanlarin hayallerini yikmaya çalıştıkları icin ama esim izin vermedi.

Ay canım benim ya o doktor nasıl dokturmuş öyle insanın psikolojisini düzeleceği yerde ama ki Rabbim iki ay sonra bebiş vermiş işte ne güzel hep hayal kuruyorum işte anne olmayı ama nasip rabbimden ümit kesilmez diyorum 1 buçuk 2 senedir olmuyor bekliyoruz 1 senede ben korundum haplarla keşke içmeseydim diyorum keşke diyorum ama işte buda benim imtihanim

Tahlillerini yaptırıp yumurtaliklarina baktirdin mi peki ?Ve esin semen analizi yaptırdı mi?

Tahlillerini yaptırıp yumurtaliklarina baktirdin mi peki ?Ve esin semen analizi yaptırdı mi?

Tahliller temiz esimin Tahlilli temiz doktira gidip geliyorum 1 senedir aynı doktora gittim faydasi olmadı degistirdim bu ay doktoru tedaviye devam inşallah bu doktor iyi gelir anca diğeri klomen veriyordu bu işe femara verdi sonra diğerinden farklı yöntem uyguluyor bakalım nasip inşallah tez zamanda bende hamile kalırım benimle evlenen doğurdular bile

Kimseyle kendini kiyaslama her nasip vaktine esir .Ben bir kimyasal gecirdim nerdeyse bir sene gecti ancak hamile kaldim .Moral cok onemli .

Arkadaşlar gebelik planlıyoruz ama benim temizligim hiç bitmiyor bazen unutup ağır kaldırıyorum gebe kalmama engel olur mu?

Birşey olacağı varsa her türlü olur zaten canım.. Bende bazen ya bebek varsa diye kendimi tutuyorum ağır işler yapmıyorum sonra adet oluyorum sürekli bu böyle olunca artık saldım hiç sıkmıyorum kendimi çünkü sıkınca daha çok beklenti ve sonrasında hayal kırıklığı yaşıyorum malesef.. İmtihanımız zor Rabbim hakkıyla sabredenlerden eylesin..İmtihanımızı kolaylaştırsın ve hayırla sonuçlandırsın..Çok zor..

Amin inşallah aynen bende heveslenip hüsrana uğruyorum bosverecem bakalım nasıl olacak ağır kaldirmamaya dikkat gösteririm ama oluruna bırakmaya çalışacam yapabilirsem rabbim imtihanı kolay geçirmeyi nasip etsin inşallah tez zamanda sende bende isteyen herkese bebek nasip etsin hayırlısıyla

Kimseyle kendini kiyaslama her nasip vaktine esir .Ben bir kimyasal gecirdim nerdeyse bir sene gecti ancak hamile kaldim .Moral cok onemli .
Ayy doğmuş meleğin :) meğer rüyalar gerç k olurmuş yazıyordu sanırım orda bende o inançla yaşıyorum bekliyorum sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Ayy doğmuş meleğin :) meğer rüyalar gerç k olurmuş yazıyordu sanırım orda bende o inançla yaşıyorum bekliyorum sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Insallah canim .Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. Dunyanin en tarifsiz duygusu .Kucağına alinca iyi ki vazgecmemisim peşinde kosmusum diyorsun .Tum acılarını silip götürüveriyor.

Insallah canim .Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. Dunyanin en tarifsiz duygusu .Kucağına alinca iyi ki vazgecmemisim peşinde kosmusum diyorsun .Tum acılarını silip götürüveriyor.

Inşallah rabbim o duyguyu isteyen herkese tattirsin banada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…