Öncelikle herkese meraba
Uzun süredir takip etmeme rağmen hep okuyucu olarak kaldım ama daha fazla dayanamadım ve üye oldu. Bir süredir bebek istiyoruz aniden karar verdim. Aileler çok torun istesede biz bir süre beklemek istedik düzenimiz oturana kadar. Hep duyardım zamanı gelince hissedersin diye sanırım annelik hissi geldi ve aklımdan çıkaramıyorum bebek sahibi olmayı
Eki Görüntüle 2854899
Şubat ayında 14-16 arasını değerlendirdim çokda bilinçli değildim çünkü şubat ayı döngüm eklediğim şekilde çok düzengiz geçti ve yumurtlama tarihim 14.gün olarak ( programlar hep o şekilde baz alıyor) ayarlıydı. Şubatta adet olmadım döngüm aşırı uzadı ve burayıda okuduğum için bütün belirtiler bende var gibiydi. Okuduğum tüm belirtileri yaşadım hatta midem bulandı kustum koku hassasiyetim oldu. İlk haftalarda zaten olmaz fakat beynim müthiş oyun oynamış şuan bakınca duruma. Gebeyim sandım kaset testler kan tahlili vs negatif neyse sonra adet oldum. Adet bitiminde Doktora gittim folidoce başlattı herhangi bir sorun yok şuan yumurtan 18 mm sanırım öyle demişti söyledi.
Eki Görüntüle 2854900
Eki Görüntüle 2854901
Eki Görüntüle 2854902
Diğer aylar böyle geçti kalpli günleri hep değerlendirdim fakat çift çizgiyi bir türlü göremedim. Uzun süre ayağa kalmıyorum akma vs olmasın diye önerilen pozisyonları deniyorum Değerlerim vs normal şuan için
Kansızlık sınırın altında değil ama düşük feramat kullanıyorum, d vitami ve folidoce kullanıyorum. Gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı. Uzun süre bekleyenler var aramızda benim henüz sürem az büyük ihtimalle bu yorum gelir ama beklemek gerçekten çok zormuş. Önümüzdeki ay laboquick ovu testi almayı düşünüyorum. Bunun dışında öneriniz nedir kafandan atmak gerekiyormuş ama öyle birşey pek mümkün değil gibi hele ki isteyen biri için.