Gebelik planı kan sonuçları yorumlar mısınız

bengisublg97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
65
10
3
27
Merhabalar gebelik planımız var doktor tsh Estradiol fsh lh prolaktin değerleri istedi sizce sonuçlar nasıl

Eklentiler

• IMG_9093.jpeg
    IMG_9093.jpeg
    238,4 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar gebelik planımız var doktor tsh Estradiol fsh lh prolaktin değerleri istedi sizce sonuçlar nasıl
Lh fsh’tan yüksekse pkos olabilir. Pkos var mı?
Tsh da çok yüksek değil ama 2,5 altı daha iyi diyorlar yine de doktor ilaç başlar mı bilemedim.

Bilmiyorum ki henüz birşey söylemedi bir kaç test daha istedi hepsini birlikte götüreceğim 😏💁🏻‍♀️
Reglin 2. Günü mü yaptınız öyleyse E2 birazcık düşük yumurta bu ay az kaliteli olabilir. Tsh 2,5 altı olması gerekiyor gebe kalırsanız da acil başlarlar ilaca ama ilk 3 ay bebek tshı sizden kullandığı için Allah bermesin zeka ve kalbine zarar. Çok yüksek değil ama 0.25 mg ilaç başlar muhtemelen.

Reglin 2. Günü mü yaptınız öyleyse E2 birazcık düşük yumurta bu ay az kaliteli olabilir. Tsh 2,5 altı olması gerekiyor gebe kalırsanız da acil başlarlar ilaca ama ilk 3 ay bebek tshı sizden kullandığı için Allah bermesin zeka ve kalbine zarar. Çok yüksek değil ama 0.25 mg ilaç başlar muhtemelen.
Reglimin 3.günü yaptırdım anladım teşekkür ederim 😔

Kimse yorum yapmamış ama prolaktin de biraz yüksek. Yüksek olması durumunda vücut kendini gebe sanıyor ve gebe kalmayı engelliyor. Ama sorun değil bunun için bir ilaç veriyorlar. 🌺

Back