- 2 Aralık 2024
- 73
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi bengisublg97
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh fsh’tan yüksekse pkos olabilir. Pkos var mı?Merhabalar gebelik planımız var doktor tsh Estradiol fsh lh prolaktin değerleri istedi sizce sonuçlar nasıl
Bilmiyorum ki henüz birşey söylemedi bir kaç test daha istedi hepsini birlikte götüreceğimLh fsh’tan yüksekse pkos olabilir. Pkos var mı?
Tsh da çok yüksek değil ama 2,5 altı daha iyi diyorlar yine de doktor ilaç başlar mı bilemedim.
Reglin 2. Günü mü yaptınız öyleyse E2 birazcık düşük yumurta bu ay az kaliteli olabilir. Tsh 2,5 altı olması gerekiyor gebe kalırsanız da acil başlarlar ilaca ama ilk 3 ay bebek tshı sizden kullandığı için Allah bermesin zeka ve kalbine zarar. Çok yüksek değil ama 0.25 mg ilaç başlar muhtemelen.Bilmiyorum ki henüz birşey söylemedi bir kaç test daha istedi hepsini birlikte götüreceğim![]()
Reglimin 3.günü yaptırdım anladım teşekkür ederimReglin 2. Günü mü yaptınız öyleyse E2 birazcık düşük yumurta bu ay az kaliteli olabilir. Tsh 2,5 altı olması gerekiyor gebe kalırsanız da acil başlarlar ilaca ama ilk 3 ay bebek tshı sizden kullandığı için Allah bermesin zeka ve kalbine zarar. Çok yüksek değil ama 0.25 mg ilaç başlar muhtemelen.
Üzülmeyin kötü bişey yok bunlar çok basit şeyler. Bir ay yumurtalar kaliteli olur diğer ay bi bakmışsınız yumurta çatlamamış.. bunlar doğal süreçlerReglimin 3.günü yaptırdım anladım teşekkür ederim![]()
Kimse yorum yapmamış ama prolaktin de biraz yüksek. Yüksek olması durumunda vücut kendini gebe sanıyor ve gebe kalmayı engelliyor. Ama sorun değil bunun için bir ilaç veriyorlar.Merhabalar gebelik planımız var doktor tsh Estradiol fsh lh prolaktin değerleri istedi sizce sonuçlar nasıl
Gebelik planı varsa sağlıklı beslen , folik asit , d vitamin omega 3 ve inositol kullan eşin sperm testi versinMerhabalar gebelik planımız var doktor tsh Estradiol fsh lh prolaktin değerleri istedi sizce sonuçlar nasıl
Teşekkür ederimGebelik planı varsa sağlıklı beslen , folik asit , d vitamin omega 3 ve inositol kullan eşin sperm testi versin
Normal estradiol değer aralığı kaç olmalıReglin 2. Günü mü yaptınız öyleyse E2 birazcık düşük yumurta bu ay az kaliteli olabilir. Tsh 2,5 altı olması gerekiyor gebe kalırsanız da acil başlarlar ilaca ama ilk 3 ay bebek tshı sizden kullandığı için Allah bermesin zeka ve kalbine zarar. Çok yüksek değil ama 0.25 mg ilaç başlar muhtemelen.
Normal derken gebelik düşünüldüğünde reglin 2. Günü tedaviye 80üzeriyse başlıyolar mesela 40sa o ay yumurtalar daha az kaliteli anlamına geliyor. Ama bu gebelik olmaz demek değil tüp bebekte öyle.. doktor daha iyi yönlendirecektir ayrıntılı bende bilmiyorumNormal estradiol değer aralığı kaç olmalı