Gebelik önleyici iğne kullanmak istiyorum..Hamile isem iğnenin zararı olur mu?

minikanne2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
41
3
86
Adana
mrh ben 24 yaşındayım.dün gece ilişkiye girdiğimde yanlışlıkla içime çok az bi miktar sperm girdi.kesinlikle hamile kalmak istemiyorum.bu yüzden iğne vurulmak istiyorum.sizce bu iğne vurulduktan sonra hamile kalma riskim varmı.ya bide iğneden sonra hamile kalırsam çocuk özürlü falan olursa..acaba iğne yüzde yüz korurmu..çok acil bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim..internette istediğim soruların cvbını alamadım

ertesi gün hapları var canım git al eczaneden içinde 2 tane var ikisini birden içiyorsun ve dertten kurtuluyorsun, ben daha once kullandım birkaç kez ve korudu. ne kadar erken içersen o kadar iyi vakit kaybetme

inşallah sende korur.. ben 2. günü ikisini arka arkaya içtim ancak öğrendim ki şimdi hamileyim sen yine de her ihtimali düşün.. çünkü %100 korumuyor maalesef

evet canım ertesi gün hapı diye alabılıyosun hemen verıyolar yanı ısım falan sormuyolar, yanlış hatırlamıyorsam norlevo gıbı bışeydı ama emın değılım isminden

söylediğin ilacı kullandım ve bugün regl 2.günüm...ilaç işe yaradı.çok tşk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…