Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi vitamin takviyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sunflowerssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
197
58
98
Merhaba arkadaşlar.Ben 3_4 aydır bebek planlıyorum ama olmuyor doktora gittim bana q folat isminde bir folik asit verdi.icerisinde B6,B12 ve D vitamini de var.20 gündür kullanıyorum normalde adet olmadan 3 gün önceden lekelenmem başlardı şuan bugün adet olmam lazım ama yok.sadece kasigimda hafif bir ağrı var.fikri olan var mı bu vitaminler adet geciktirir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar.Ben 3_4 aydır bebek planlıyorum ama olmuyor doktora gittim bana q folat isminde bir folik asit verdi.icerisinde B6,B12 ve D vitamini de var.20 gündür kullanıyorum normalde adet olmadan 3 gün önceden lekelenmem başlardı şuan bugün adet olmam lazım ama yok.sadece kasigimda hafif bir ağrı var.fikri olan var mı bu vitaminler adet geciktirir mi acaba?
Vitamin adet geciktirmez canım birazda bünyeye bağlı tabi 2-3 gün daha bekleyip Hcg baktırabilirsin 😊 inşallah hamilesindir

Bebek istedigim icin aylarca kullandim hic oyle bir etkisini yasamadim

Back