Gebeliğe Hazırlık Gebelik Öncesi Testleri Destek Olur Musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavvviii

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
417
79
298
İstanbul
Merhabalar bir yıl içinde bir gebelik planlıyorum. Tahliller için doktora gittim antimülllerien hormon a bakıldı 1.34 çıktı. Bunun dışında bir de hormonlarına bakacağız dedi doktor. İnternette yapılması gereken bir sürü test olduğu yazıyor. Neleri yaptırmak lazım bilgi verir misiniz? Etrafımda bu süreci yaşayan tanıdığım yok destek olup bilgi verirseniz sevinirim.

doktor söyler zaten çoğu kan testiyle öğrenilebilen şeyler, sorun yoksa ama yine çocuk olmazsa rahim filmi çekilir tüplere bakılır, sizde problem yoksa eşinize sperm testi yapılır o kadar

Biz hic test yaptırmadık ama gebelikten once bi sorunda cıkmadı sukur herkes yaptırmıyor canim bir sıkıntı varsa olmuyorsa sanki daha cok öncesinde gidiliyor doktora

doktor söyler zaten çoğu kan testiyle öğrenilebilen şeyler, sorun yoksa ama yine çocuk olmazsa rahim filmi çekilir tüplere bakılır, sizde problem yoksa eşinize sperm testi yapılır o kadar
Bana sadece hormonların bakacağız dedi.... Başka test yapılacağı söylenmedi. Ben doktorlardan başka rahatsızlıklarda çok çektiğim için o yüzden tamam o derse diyemiyorum

Biz hic test yaptırmadık ama gebelikten once bi sorunda cıkmadı sukur herkes yaptırmıyor canim bir sıkıntı varsa olmuyorsa sanki daha cok öncesinde gidiliyor doktora
benim kan değerlerim vs de düşük genel olarak.... Her şey yolunda mı fizyolojik olarak bilmiyorum

Benım de düşük gebelikte dahada dustu ilsc kullanıyorum son ayida igne vitamin ilac vs veriyorlar zaten hep takip ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…