GEBELİK ÖNCESİ HANGİ KONTROLLERİ YAPTIRDINIZ ???

Hayır canım menegon yada gonalf file yumurta büyütülüyor sonra çatlama iğnesi sonra beraberlik öneriliyor .
Yasa değişti canım yardımcı üreme tedavisi denemen yeterli oluyor aşılama şart değil ben 1 kez iğne 1 kez aşılama denedim.
Aşılamaya rapor alındığını bilmiyordum özelde yaptırdım ben

Bende evlendigimde 55 kiloydum canım ama düşün ben 10 kiloyu 10 15 gün gibi çok kısa bir sürede aldım
Peki ilacı kullandıktan sonra zayıfladın mı şuan beni gören hamile sanıyor karın bölgemde şişkinlik var meğer troidin etkisiymiş hepsi.
Ekim ayında aşılama yada iğne tedavisi denemeyi düşünüyorum .Aslında troid ilacını 15 gündür kullanıyorum belki kendiliğinden olur

merhaba bizde6 aydır bebek düşünüyoruz geçen hafta ilk muaynemi oldum vajinal ultrasonlada baktı doktorum yumurtanın birinde küçük kistler vardı ama zararı yok dedi adetin 3.günü hormon testi için gidicem tekrar bi sorun olsa ultrasonda çıkarmıydı sizce

Zayiflar misin onu bilemem canım çünkü ben tedaviye başlayıp ilaç kullandığım için anlayamazdim ama söyle diye bilirim en azından kilo almam durdu ve 5 kilo falanda verdim aslında hormon ilaçlarına rağmen bence sen daha da fazla verirsin ve inşallah hamile kalirsin

Eğer hassas bir ultrason cihazıysa çıkar .2,5 yıl boyunca sebepsiz kısırlık dediler hsg istediler bir çok özele devlete gittim ama rahimde polip olduğunu görmediler bende tüp bebek merkezine gittim orada fark ettiler sonra emin olmak için üniversite hastanesine gittim aynı şeyi onlarda söyledi peki neden şimdiye kadar fark edilmedi neden hsg de çıkmadı dedim bazen oluyor böyle dediler .
Hormon testini mutlaka ya 2. ya da 3. günü yaptır gebelik için tsh 2 2,5 olmalıymış bunu her doktor söylemiyor siz ihmal etmeyin.

İnşallah canım rabbim isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin çok çaresizim bazı doktorlar troidden dolayı olmuyor diyor bazısı alakası yok diyor cuma günü troid değerlerim düştüyse ekimde ya da kasım da iğne tedavisi ya da aşılama düşünüyorum.

sağol canım özele gidiyorumbende.. korktuğum için tam ilerleyemedi ultrasonda ama tam görmüştür dedi doktorum bilmiyorum kanda belli olucak artık perşembe gidicem hormon testi için inşallah kötü bişey çıkmaz kiloda var ondan korkuyorum

hmmm anladım canım bence tekrar aşılama dene normal beraberlikten biraz daha iyi spermi yıkadıkları için aşılamada da rapor çıkıyor bugün eczanede hesaplattım ilaçları normalde 600 lira tutan ilaç raporlu 150 lira kadar bişey tutuyo, ama benim reçetede yanlışlık yapılmış yarın tekrar gidip düzelttircem

Özellerin cihazları hassas hormon testi için gittiğinizde foliküllere baktırın sağda solda kaç tane var yumurta rezervini değerlendirmiş olursunuz.
Ne kadar rahat olursanız sizin için o kadar iyi olur inşallah çıkmaz haberlerini bekliyoruz prolaktin falan bakılıcak 9 10 arası bakılması şart ona göre gidin

Benim ilacım var aşılamada 2 kutu aldırmıştı 1 kutusuna gerek yok diye kullanmadı doktor özelde aşılama 1500 buluyor tutma oranı aynı iğne tedavisi 200 tl tutmuyor bile

tamam canım çok sağol güzel haberlerle dönerim inşallah ..

Benim ilacım var aşılamada 2 kutu aldırmıştı 1 kutusuna gerek yok diye kullanmadı doktor özelde aşılama 1500 buluyor tutma oranı aynı iğne tedavisi 200 tl tutmuyor bile
hmmm baya çok tutuyormuş o zaman kendin bilirsin canım, benim ilk aşılamada 600 tutmuştu şimdi o kadarda tutmaz heralde raporlu doktor ücreti falan içinde

hmmm baya çok tutuyormuş o zaman kendin bilirsin canım, benim ilk aşılamada 600 tutmuştu şimdi o kadarda tutmaz heralde raporlu doktor ücreti falan içinde
2 ay önce 1000 doktor ilaç muayene sperm tahlili 1500 verdik troid doktoruyla konuşup karar vericem artık

Amin canim insallah dediğim gibi hepsi sebep ya sıkma canını sen benim öyle kaç tane arkadaşım var 5 6 sene hiç korunmadan hamile kalamadilar bigün farkına bile varmadan hamile kaldıklarını ögrendiler sende öyle bekleme canım kendi haline bırak fazla takma sadece dua et. Bu arada yine de sen bilirsin ama eğer ki durumun varsa direk tüp bebeğe geç ben bir kere aşılama yaptırdım sonuç alamadım tüp le tek seferde hamile kaldım allahın izniyle gerçi yaptırdığın merkez doktorun falanda çok önemli

2 ay önce 1000 doktor ilaç muayene sperm tahlili 1500 verdik troid doktoruyla konuşup karar vericem artık
Allah allah nerde yaptırdın ki aşilamani canım çok fazla tutmuş bende özelde yaptırdım normal 1000 tl idi doktorum 700 e indirdi sperm testi falanda dahildi

Allah allah nerde yaptırdın ki aşilamani canım çok fazla tutmuş bende özelde yaptırdım normal 1000 tl idi doktorum 700 e indirdi sperm testi falanda dahildi
Pendik yüzyıl da handan namlı sadece 1000 hastaneye 100 muayene 70 tl sperm testi 60 tl rapor ücreti 260 tl ilaç parası verdik doktor tanmış bir doktor o yüzden indirim yapılmadı.

Kendimce karar verdim artık kabulleneceğim olmadığını biraz olsun rahatlarım belki her ay bu stresi yaşamak beni çok yordu biz en başta tüp bebek istedik izin vermediler yaşım küçük erken aşılama deneyelim dediler tamam dedik sonrasında da zaten polip var tüp bebeğe engel ameliyat olmalısın dediler ameliyat oldum doktorum 3 ay bekle dedi şimdi birde troid çıktı 2 ye düşmeden tüp bebeğe başlanmamalı diyorlar düşüğe neden olduğu için 5000 tl harcadık bu süre içinde ev kredisi de ödüyoruz rapor almadan şu an tüp bebek deneyemem canım bütün birikimi tükettik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…