GEBELİK ÖNCESİ HANGİ KONTROLLERİ YAPTIRDINIZ ???

3 kutu menegon mu istedi ne gerek varmış o kadar yumurtlama sorunumu var.
Siz daha önce hormon testi hsg genital kültür smear baktırdınız mı?

3 kutu menegon mu istedi ne gerek varmış o kadar yumurtlama sorunumu var.
Siz daha önce hormon testi hsg genital kültür smear baktırdınız mı?
yumurtlama sorunu varmı bilmiyorum canım yumurta takibi yaptırmadım, ama klomen kullandıgımda da gelişen yumurtam olmuştu, ilk aşılamamda da 14 tane menegon kullandım, hsg, histeroskopi smear hepsine bakıldı canım, amh testimde 1,23 çıktı onu daha doktora gösteremedim. sen aşılamada ne kullandın menegonmu?

Fsh kaç çıktı amh istediler yok canım ben gonal f ile aşılama denedim .Ben iğne tedavisinde menegon kullandım.

Iyi ki gitmişsin bak canım inşallah kendiliginden kalırsın değerlerin normale düşünce belki olabilir di canım ama benim zaten tedaviye başladığım doktorum istediği için gidip baktirmistim ve yüksek çıkıncada ılaca başlamıştım ama etkisi olmasa tüp bebek doktorum istemezdi sanırım dimi bence de etkisi var çünkü adetim bile duzensizlesmeye ben halsizleşmeye başlamıştım baya kötüydüm şuan allaha şükür iyiyim ve her ay tahlilleri mi yaptıriyorum ve ilacimi kullanıyorum hamileliğim boyunca da takip altında olucam bakalım hayırlısı canim

Doktorlar kafam acayip karıştırdı devletteki kadın doğumcu troid 2 ye düşene kadar hamile kalamazsın sorun burada olabilir diyor özelde ki doktor troidi olup 3 çocuğu olanda var diyor
Hersey sebep canım ya allah ol dedi mi olur gerisi sebep ama bence de ilgisi var bunu dahiliye doktorum bana güzelce anlattı ve etkisi olmasa doktorum hiç hamileliğin boyunca her ay kontrol altında tutucaz dermi ve inan zaten arkadaşım tsh diyip geçen vücutta acayip etkileri var

Geçen sene diyorsun canım bu 1 ayda bile değişebilen birsey benim 2 ay önce yaptırdığımda normaldi 2 ay sonra ise çok yüksek çıkmıştı şuan ilaç kullanıyorum her ay da rutin kontrolüm var
Aynen canım bu hastalık başıma gelene kadar ne olduğunu bilmiyordum yükseleceğini hiç ama hiç bilmiyordum .
Yarın sağlık ocağında tekrar baktırıp cuma randevum var bakalım doktorla konuşacağım detaylı anlatır inşallah.
Bende ilacımı aksatmadan alıyorum evet bende engel olduğunu düşünüyorum adetlerim düzenliydi ama yumurtlama kalitesini bozduğunu duydum tsh nın.

Kişiden kişiye değişiyor demek ki canım bende aşırı bel bacak ve eklem ağrıları aşırı siddetliydi ve adetlerim 10 gün falan gecikiyordu aşırı baş ağrısı halsizlik saç dökülmesi falanda vardı

Bende halsizlik yorgunluk üşüme eklem ağrısı unutkanlık vardı.

Arkadaşalr bizde artık bebek düşünüyoruz. Doktora gittim aile hekimine genel kan testi yaptı tiroide baktı benim demirim çok düşük çıktı ferro sanal kan ilacı yazdı b12 ilacı ve folıc asit verdi. Başladım hepsini kullanmaya... Aile hekimliğindede epey detaylı araştırılıyormuş bilmiyordum. Birde hemşire gebe kalınca mutlaka gelip gebe kaydı yaptırın takip edilmesi için dedi siz de unutmayın

AA bunu bilmiyordum sağlık ocakları troid testi yapıyor muymuş ?
Acaba hormon testi yapıyorlar mı yarın sorabilir misin merak ettim neler bakıldı acaba artık her gün hastanelere gitmekten yoruldum .
Bugün gittim saglık ocagından sonucumu aldım herşey iyi gayet saglıklısın dedi doktor ilaç yazmadı canım hormon testinide sormayı unuttum acelem vardı aşılama yaptıracagım hastaneye yetişmem lazımdı oraya giderken aklıma geldi
aşılama doktorumada amh testimin sonucunu gösterdim yumurtalık rezervin azalmış dedi bu aşılama tutmazsa eger direk tüp bebege geçelim zaman kaybetmeden dedi

Ben sağlık ocağına gittiğimde kadın doğuma yönlendirmişlerdi folik asit gebelik öncesi başlanan bir hap zaten evet hamilelik olunca sağlık ocağı bebeği takip için dosya açıyor.

Yapılmıyormuş sanırım sadece kan değerleri falan bakılıyormuş galiba iyi ne güzel inşallah tutar gerek kalmaz tüp bebeğe artık kime inanacağımızıda şaşırdık her doktor farklı konuşuyor.

amh testini aşılama yaptıracagım hastanede yaptırmıştım canım doktoruma gösterememiştim bugün gösterebildim hayırlısı bakalım inşallah ama sanmıyorum

amh testini aşılama yaptıracagım hastanede yaptırmıştım canım doktoruma gösterememiştim bugün gösterebildim hayırlısı bakalım inşallah ama sanmıyorum
Aslında bu gün bir doktorla konuştum vajinal muayene ile yumurtalık durumunu anlıyoruz amh ya gerek yok dedi benim de hiç ümidim yok ama tedbir bizden tevekkül Allahtan yapacak bir şeyimiz yok bende tüp bebek raporu alabilmek için son kez iğne mi yoksa aşılamamı denesem diye düşünüyorum.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun.

Ben ankarada hacettepe hastanesine gidiyorum canım, iğnemi derken klomen sonrasında çatlatma iğnesi yapılıyor o mu? 2 defa aşılama denemeden tüp bebege geçmiyorlar raporlu da ama egerki aşılama zaman kaybı olacak şekilde rahatsızlık varsa o zaman geçiyorlar sanırım, benim 1 tane raporsuz aşılamam var bu 2. de rapor çıkarttırdım bugün doktorumda amh testini görünce zaman kaybetmeyelim aşılama tutmazsa tüp bebege geçelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…