- 24 Nisan 2015
- 6.882
- 7.075
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Mrb benim butun hormon tahlillerim yapilmisti tiroid seker falanda dahilKızlar gebelik öncesi doktorunuz size genel muayene esnasında hangi testleri yaptı ? Ben bu fikir kafama oturunca gıtmıstım sadece karından ultrason , tam kan sayımı yaptı ve smear aldı, elle de alttan muayene ettı.
Su an sadece folık asıt alıyorum takvıye olarak.
Ikı aydır korunmuyoruz ama bebişte yok ;(
Baska bır sıkıntı varsa nasıl testler yaptırmalıyım?
Yasımız da var ben 30 esım 45 yasında o nedenle acele edıyorum.. Olmadı kısa kadar bekleyım dıyorum doktora yenıden gıtmek ıcın ama zaman gecıyor...
Bu arada adetlerımde duzenlıdır. Sadece eskıden 28 gunde olan adetım bu aralar 23 gunde bır oluyor..
Kızlar gebelik öncesi doktorunuz size genel muayene esnasında hangi testleri yaptı ? Ben bu fikir kafama oturunca gıtmıstım sadece karından ultrason , tam kan sayımı yaptı ve smear aldı, elle de alttan muayene ettı.
Su an sadece folık asıt alıyorum takvıye olarak.
Ikı aydır korunmuyoruz ama bebişte yok ;(
Baska bır sıkıntı varsa nasıl testler yaptırmalıyım?
Yasımız da var ben 30 esım 45 yasında o nedenle acele edıyorum.. Olmadı kısa kadar bekleyım dıyorum doktora yenıden gıtmek ıcın ama zaman gecıyor...
Bu arada adetlerımde duzenlıdır. Sadece eskıden 28 gunde olan adetım bu aralar 23 gunde bır oluyor..
Tiroitine de baktır canım oda hamile kalamamakta etkili hatta bi anda aşırı kilo bile aldırıyor.
Ben tüp bebeğe başladığım zaman doktorum istemişti yaptırdım yüksek çıkmıştı bir tane hap vermişti onu kullandım bi dahaki ay tekrar baktırdıģımda normaldi aslında basit bişey ilaçla hemen düzene girdi ama çokta etkili hersey üzerinde çok etkisi varsizde troid mi var benimde çocuğum olmadı hormon testi yaptırdım 2 kez ilkinde herşey normal ikincide yüksek çıktı şuan troid ve prolaktin yüksek gibi görünüyor
Ben tüp bebeğe başladığım zaman doktorum istemişti yaptırdım yüksek çıkmıştı bir tane hap vermişti onu kullandım bi dahaki ay tekrar baktırdıģımda normaldi aslında basit bişey ilaçla hemen düzene girdi ama çokta etkili hersey üzerinde çok etkisi var
Ben tüp bebeğe başladığım zaman doktorum istemişti yaptırdım yüksek çıkmıştı bir tane hap vermişti onu kullandım bi dahaki ay tekrar baktırdıģımda normaldi aslında basit bişey ilaçla hemen düzene girdi ama çokta etkili hersey üzerinde çok etkisi var
Sen bilirsin ama ben testi dahiliye doktoruna gitmiştim o yaptırmıştı ilacimi da o yazmıştı ve şuan hamileyim yine her ay gidiyorum dahiliyeye takip altında tutalım dedio zaman bu ay testi tekrar yaptırayım gerek görür yüksek çıkarsa ilaç tedavisi uygular herhalde çok merak ediyorum neden bir test diğer testle aynı çıkmıyor
Sen bilirsin ama ben testi dahiliye doktoruna gitmiştim o yaptırmıştı ilacimi da o yazmıştı ve şuan hamileyim yine her ay gidiyorum dahiliyeye takip altında tutalım dedi
Bence geç kalmadan gerekli testleri yaptırın.Mrb bende bu ay sonunda aşılamaya başlıycam yarın gidip saglık ocagında tam kan testi yaptırıyım diyorum yaptırsammı kızlar karar veremedim?
Sen bilirsin ama ben testi dahiliye doktoruna gitmiştim o yaptırmıştı ilacimi da o yazmıştı ve şuan hamileyim yine her ay gidiyorum dahiliyeye takip altında tutalım dedi
Bugün sabah gidip Aile hekimliğinde kan verdim doktorum idrarada bakalım dedi idrarda verdim yarın sonucumu alcam inşallah bişey çıkmaz :)Bence geç kalmadan gerekli testleri yaptırın.
İnşallah canım neye baktı yani hangi değerler bakıldıBugün sabah gidip Aile hekimliğinde kan verdim doktorum idrarada bakalım dedi idrarda verdim yarın sonucumu alcam inşallah bişey çıkmaz :)
tam kan testi istedim canım doktora sordum troid falan bakılırmı diye evet dedi ama bende merak ediyorum hangi hormonlara bakılacak :) eylül sonunda aşılama tedavisine başlıycam başlamadan önce tüm testlere bakılmasını istiyorum dedim tamam dedi yarın ne çıkacak bakalım :)İnşallah canım neye baktı yani hangi değerler bakıldı
AA bunu bilmiyordum sağlık ocakları troid testi yapıyor muymuş ?tam kan testi istedim canım doktora sordum troid falan bakılırmı diye evet dedi ama bende merak ediyorum hangi hormonlara bakılacak :) eylül sonunda aşılama tedavisine başlıycam başlamadan önce tüm testlere bakılmasını istiyorum tamam dedi yarın ne çıkacak bakalım :)
İnşallah tutar canım doktorla görüştün mü iğne ile mi deneyecek aşılamayı başka nelere baktırdın ben 1 kez denedim tutmadı.tam kan testi istedim canım doktora sordum troid falan bakılırmı diye evet dedi ama bende merak ediyorum hangi hormonlara bakılacak :) eylül sonunda aşılama tedavisine başlıycam başlamadan önce tüm testlere bakılmasını istiyorum dedim tamam dedi yarın ne çıkacak bakalım :)
tam kan testinde hormonlarada bakılmazmı canım? yarın gidince soruyum biAA bunu bilmiyordum sağlık ocakları troid testi yapıyor muymuş ?
Acaba hormon testi yapıyorlar mı yarın sorabilir misin merak ettim neler bakıldı acaba artık her gün hastanelere gitmekten yoruldum .
Bende 1 defa denedim tutmadı canım, doktorumla görüştüm 13 tane menegon iğne, 1 tane ovitrelle ve jel yazdı bu hafta raporum çıkınca alacam bu sefer inşallah tutar. sen başladınmı aşılamaya?İnşallah tutar canım doktorla görüştün mü iğne ile mi deneyecek aşılamayı başka nelere baktırdın ben 1 kez denedim tutmadı.
Hayır canım bakılmaz kan sayımında sadece kan değerlerine bakılır hormon testi için reglinin 2. ya da 3. günü bakılması öneriliyor zatentam kan testinde hormonlarada bakılmazmı canım? yarın gidince soruyum bi
Bende 1 defa denedim tutmadı canım, doktorumla görüştüm 13 tane menegon iğne, 1 tane ovitrelle ve jel yazdı bu hafta raporum çıkınca alacam bu sefer inşallah tutar. sen başladınmı aşılamaya?