Merhabalar ben 28 yaşındayım 2 senelik evliyim 4 5 aydır eşimle bebek istiyoruz. Bu işe başlamadan önce kadın doğumda herhangi bir doktora göründüm smirr testi yaptı inceledi ama üzerinde pek durmadı gibi hissettim. Yumurtlama günlerini değerlendir sorun yok kist var ama her kadında olabilecek kistler dedi. Şimdi bazı arkadaşlar daha 4 ay olmuş ne doktoru diye çıkışıyor bana ama buna katılmıyorum çünkü eğer öngörülebilir bir problem varsa(miyom, kist, enfeksyon vs. ) ve halledilebilirse her ay yeniden yeniden umut edip hayal kırıklığı yaşamam beni psikolojik olarak çok yorar. Son 2 aydır sistit idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum yumurtlama dönemimde
bu bile engel olabiliyordur belki de..
Size sormak istediğim şey şu ki böyle ön değerlendirmelerde başka ne gibi tahlil ve tetkikler yapılmalı. Hiç hormon testi ya da kan testi yapmadım yapılmadı. Yapmalı mıyım?
Gerekirse eşim de görünür. Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Size sormak istediğim şey şu ki böyle ön değerlendirmelerde başka ne gibi tahlil ve tetkikler yapılmalı. Hiç hormon testi ya da kan testi yapmadım yapılmadı. Yapmalı mıyım?
Gerekirse eşim de görünür. Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim