• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik öncesi covid yumurtaları etkiler mi?

nily_y

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
579
751
303
İstanbul
Arkadaşlar ocak ayı için tüp bebek planlamıştık. Ancak ben coranaya yakalandım pozitifm. Bu durum yumurta kalitemi etkiler mi? Tüp bebeği ertelemeli miyiz?

Covidle ilgili yeterli calisma yok bence bu ve benzeri sorular uzun bir sure daha havada kalacaktir. Gebelik ve emzirme konusunda arastirma yapilmadigi icin bu gruplar asilama disi mesela. Tipki bunun gibi üreme konusuna etkileri uzerine calisma oldugunu sanmiyorum bilinen bir etkisi yok belki suan ama bu olmadigi anlaminada gelmiyor. Uzun vadede cevap bulunur herhalde bunlara. Covide yakalanan cok hamile var bebeklerini saglikla dunyaya getirenlerde oyle. Tedavini erteleme konusuna en net doktorun cevap verebilir gbi

Covidle ilgili yeterli calisma yok bence bu ve benzeri sorular uzun bir sure daha havada kalacaktir. Gebelik ve emzirme konusunda arastirma yapilmadigi icin bu gruplar asilama disi mesela. Tipki bunun gibi üreme konusuna etkileri uzerine calisma oldugunu sanmiyorum bilinen bir etkisi yok belki suan ama bu olmadigi anlaminada gelmiyor. Uzun vadede cevap bulunur herhalde bunlara. Covide yakalanan cok hamile var bebeklerini saglikla dunyaya getirenlerde oyle. Tedavini erteleme konusuna en net doktorun cevap verebilir gbi
Teşekkür ederim cevaplandırdığınız için. Doktorum dönüş yapmadı açıkçası zaten kaygılıyken net bir dönüş alamamakta doktor konusunda canımı sıktı. Haklısınız ilerisi için bir öngörü yok

Back