Gebelik olma ihtimali var mı?

prensesler01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
26
4
1
25
Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 24 ocak adetlerim hep düzenlidir. Adet olacağım gün kasık ağrım bel ağrım olur ve o akşam adet olurum. Nedense bu ay geciktim 3 gün oldu hala gelen giden yok sağ kasığıma arada bir batma oluyor onun dışında bugün de biraz belim ağrıyor ve üç gündür göğüs ağrım ve hassasiyetim var ve hala dokununca devam ediyor ağrı ve böyle sanki küçük çişimi yapmışım gibi bir akıntım oluyor beyaz değil şeffaf böyle testte yapmadım kist vs de yok çünkü kontrole gitmiştim birkaç kez ultrason da olmadığını söyledi doktor 1 buçuk senedir evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. Bu durumu yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı aranızda yardımcı olur musunuz?

3 gün gecikmen varsa test yapmanı öneririm. Bazen hiç belirti vermeyebiliyor gebelik. Anlattığın belirtiler regl olmadan da olabiliyor. En iyisi test yapman.

Bence şimdi idrar testi yaparsanız kesin sonuç alırsınız gecikmiş adetinizz inşallah olumlu hayırlı sonuç alırsınız bize de yazmayı unutmayınnn

Umutlandırmak istemem ama buna benzer belirtilerle gecikmemin 4. günü evde idrar testiyle,5.günü de kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bir an önce kan testi verip öğrenin. İnşallah hamilesinizdir

Gece dayanamadım kaset test yaptım çıkmadı yok galiba ama göğüs ağrısı hassasiyeti bel ağrısı mide bulantısı uyku hali hepsi var ve adet olmama yakın sivilcem olurdu bir tane bile yok

Gece dayanamadım kaset test yaptım çıkmadı yok galiba ama göğüs ağrısı hassasiyeti bel ağrısı mide bulantısı uyku hali hepsi var ve adet olmama yakın sivilcem olurdu bir tane bile yok
Sabah ilk idrarla yapmanız gerekiyor. Yarin sabah tekrar deneyin. Ya da direkt kan testi verin. Kan testi kesin sonuçtur.

Sabah ilk idrarla yapmanız gerekiyor. Yarin sabah tekrar deneyin. Ya da direkt kan testi verin. Kan testi kesin sonuçtur.
Yarın sabaha olmazsam yaparım inşallah sağ kasığım böyle ağrıyor dinlenince geçiyor onun dışında diğer durumlar aynı şuan gecikmenin 5. Günü inşallah vardır hamişş anneler dua etsin onların duaları kabul oluyormuş güzel haberler alayım...

Belirtiler gebelik belirtisi test yaparsan kesim sonuç alırsın

İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız Rabbim isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin bu belirtilerle öğrendim ben de hamileligimi inşallah siz de öğrenirsiniz. Özel hastaneler cumartesileri açık. Randevu bulabilirseniz hemen kan testi yaptırın veya devlet hastanesi acilden kan vermeye çalışın. Kan testi kesin ve idrardan daha güvenilir. Hayırlı haberler almanız dileğiyle

O güzel yüreğin gibi geçsin ömrün Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…