- 21 Kasım 2024
- 39
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi prensesler01
-
3 gün gecikmen varsa test yapmanı öneririm. Bazen hiç belirti vermeyebiliyor gebelik. Anlattığın belirtiler regl olmadan da olabiliyor. En iyisi test yapman.Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 24 ocak adetlerim hep düzenlidir. Adet olacağım gün kasık ağrım bel ağrım olur ve o akşam adet olurum. Nedense bu ay geciktim 3 gün oldu hala gelen giden yok sağ kasığıma arada bir batma oluyor onun dışında bugün de biraz belim ağrıyor ve üç gündür göğüs ağrım ve hassasiyetim var ve hala dokununca devam ediyor ağrı ve böyle sanki küçük çişimi yapmışım gibi bir akıntım oluyor beyaz değil şeffaf böyle testte yapmadım kist vs de yok çünkü kontrole gitmiştim birkaç kez ultrason da olmadığını söyledi doktor 1 buçuk senedir evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. Bu durumu yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı aranızda yardımcı olur musunuz?
Kaset test yapsam şimdi çıkar mı acaba ?Bence şimdi idrar testi yaparsanız kesin sonuç alırsınız gecikmiş adetinizz inşallah olumlu hayırlı sonuç alırsınızbize de yazmayı unutmayınnn
Bence yapınn çıkar inşallahKaset test yapsam şimdi çıkar mı acaba ?
Sabah ilk idrarla yapmanız gerekiyor. Yarin sabah tekrar deneyin. Ya da direkt kan testi verin. Kan testi kesin sonuçtur.Gece dayanamadım kaset test yaptım çıkmadı yok galiba ama göğüs ağrısı hassasiyeti bel ağrısı mide bulantısı uyku hali hepsi var ve adet olmama yakın sivilcem olurdu bir tane bile yok
Yarın sabaha olmazsam yaparım inşallah sağ kasığım böyle ağrıyor dinlenince geçiyor onun dışında diğer durumlar aynı şuan gecikmenin 5. Günü inşallah vardır hamişş anneler dua etsin onların duaları kabul oluyormuşSabah ilk idrarla yapmanız gerekiyor. Yarin sabah tekrar deneyin. Ya da direkt kan testi verin. Kan testi kesin sonuçtur.
İnşallah beklediğiniz haberi alırsınızYarın sabaha olmazsam yaparım inşallah sağ kasığım böyle ağrıyor dinlenince geçiyor onun dışında diğer durumlar aynı şuan gecikmenin 5. Günü inşallah vardır hamişş anneler dua etsin onların duaları kabul oluyormuşgüzel haberler alayım...
O güzel yüreğin gibi geçsin ömrün Allah razı olsunİnşallah beklediğiniz haberi alırsınızRabbim isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin bu belirtilerle öğrendim ben de hamileligimi inşallah siz de öğrenirsiniz. Özel hastaneler cumartesileri açık. Randevu bulabilirseniz hemen kan testi yaptırın veya devlet hastanesi acilden kan vermeye çalışın. Kan testi kesin ve idrardan daha güvenilir. Hayırlı haberler almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?