• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilirmi?

Beyazgulbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
242
91
98
37
Dostlar ben 36 yasindayim 1 cocugum var ve 2. Istoyoruz 5 yil icinde 1 dis ve bir kac tane kimyasal gebeliklerim oldu. Allah nasip ederse bu ay doktora gidip tekrar femera ile deneyecegiz. Ama bu ay soyle bir durumla karsi karsiyayim.

Gecen ay adetim 3 gun surdu. Normalde 5 gun olur. Bu ayda ovulasyondan 3 gun once birliktelik oldu. Yaklasik 1 hafta sonra gogus agrilarim basladi, gogus ucumda kahverengilesme ve kabarciklar, hafif bas donmeleri arada hafif bulantilar, normalde yarın bat ama bugun inanilmaz bir karin kasik agrim var. Muhtemelen adet olucam ama icimde bi his var umudumu ayakta tutuyor. Benzer seyler yasayip gebelik yasayan varmi bana umut verecek olan

Dostlar ben 36 yasindayim 1 cocugum var ve 2. Istoyoruz 5 yil icinde 1 dis ve bir kac tane kimyasal gebeliklerim oldu. Allah nasip ederse bu ay doktora gidip tekrar femera ile deneyecegiz. Ama bu ay soyle bir durumla karsi karsiyayim.

Gecen ay adetim 3 gun surdu. Normalde 5 gun olur. Bu ayda ovulasyondan 3 gun once birliktelik oldu. Yaklasik 1 hafta sonra gogus agrilarim basladi, gogus ucumda kahverengilesme ve kabarciklar, hafif bas donmeleri arada hafif bulantilar, normalde yarın bat ama bugun inanilmaz bir karin kasik agrim var. Muhtemelen adet olucam ama icimde bi his var umudumu ayakta tutuyor. Benzer seyler yasayip gebelik yasayan varmi bana umut verecek olan
Cnm söylediğim belirtiler adet gecikince çıkıyor ortaya gebelikte he eğer yumurtlamanız adet biter bitmez olduysa erkenden döllenme olduysa belki belirti olabilir zaten yarın batmış yarın test yaparsan öğrenebilirsin çok şüphede kaldıysan

Ovülasyondan 3 gün önce ilişki olması şansınız var demektir çünkü sperm 3 gün yaşar . Umarım hamilesinizdir. İlişkiden 14 gün sonra gebelik testi yapmanızı öneririm

Eğer yarın sabah adet olmus sekilde uyanmazsam sabah idrarımı muhafaza edip hemen eczaneye gidip test alicam. Aslinda 5 yıldır olmayan gebelik simdi olacagini sanmiyorum ama bir ruya gordum umudumu ayakta tutuyor. Bellimi olur Allahın dediği olur :)

Sizde olan belirtiler şuan bende de var ekstra olarak baş ağrısı eklendi halsizlik üstümden gitmiyor inşallah hamileyizdir🤲👶😊
Halsizlik ve bas agrisi bende yasiyorum ama benim basim zaten hep agridigindan dolayi belirtiler arasina yazmadim. Suan size yazaken bile goguslerimde igne batmalari ve kasıklarimda agrılar var . Sanirim bu gece sabah olmayacak 😄

Halsizlik ve bas agrisi bende yasiyorum ama benim basim zaten hep agridigindan dolayi belirtiler arasina yazmadim. Suan size yazaken bile goguslerimde igne batmalari ve kasıklarimda agrılar var . Sanirim bu gece sabah olmayacak 😄
Inşallah adet olmazsınız😊yarın güzel haberler alırız adet günüyüz geçiyor muydu

Merhaba tekrarlayan düşüklerinizin sebebı bellı oldu mu neden famara kullanıyorsunyz

Allah hayırlı bir zamanda nasip etsin🤲Allah Geciktiriyorsa guzellestiriyordur inşallah🤲😊
merhaba bende bundan önce bir düşük yaşadım ağustos ayında çok adet olmadım bu ay yumurtalamadan 3-4 gün önce inanılmaz bir bel ağrım oldu hala daha ara ara ağrıyor yumurtlamama 4 gün var, hafiften bir baş ağrısı ve uykuya doyamama söz konusu. arada bir de kasıklarımda ağırlık hissediyorum sizce hamilelik olabilir mi

Back