Gebeliğe Hazırlık Gebelik olabilirmi hanımlar yardimmm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen dediğin gibi oluyor yerleşme kanaması. İki kere yumurtlamış olabilirsin belki ikinci tutmuştur. Normalde böyle bi durum yaşamadıysan gebelik olma ihtimali yüksek.

Aynen dediğin gibi oluyor yerleşme kanaması. İki kere yumurtlamış olabilirsin belki ikinci tutmuştur. Normalde böyle bi durum yaşamadıysan gebelik olma ihtimali yüksek.
Canım gece 1 damla geldi akintiyla beraber kahverengi ama çok açıktı rengi bugun de gelmedi ama hayırlısı bakalim

Kızlar adetime 10 gün var ama kanamam oldu bildiğin adet gibi ama içinde yoğun akıntıda vardı 1 gün sürdü sonra kesildi neden böyle oluyor ki ayrıca idrar kesesinde enfeksiyon var 8 aydır geçmedi ondan mi oldu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Inşallah öyledir ama geceden bu yana çok bel ağrım var adette olmadım daha akıntıda gelmedi
Adet ağrısı yine olmuştu bende ama çok daha kötüydü normalde olduğundan. Kesin adet oluyorum diye düşünmüştüm. Ha oldum ha olucam diye düşünüyordum.

Peki
[QUOTE="Efulimm41, post: 57059245, member: 86Adet ağrısı yine olmuştu bende ama çok daha kötüydü normalde olduğundan. Kesin adet oluyorum diye düşünmüştüm. Ha oldum ha olucam diye düşünüyordum.[/QUOTE]
Peki canım sen ondan ne zaman sonra gebelik testi yaptın çıktı?

Canim
Bende pek bilmiyorum ama keşke hemen acile gitseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…