- Konu Sahibi Fasulye pilav
-
Ben de araştırıyorum kuzum inşallah. Umduğun gibi çıkar . Evet olumsuz olacak diye korkuyoruz ama baktırmamız da lazım .Inşallah ya çok istiyorum bu ay bilmiyorum içinde bir ümit var ama gebelik testide yaptırmaktan korkuyorum bu akıntı bilmiyorum ilk defa yaşıyorum böyle bişey durmadan araştırıyorum
Hayırlısı . Ben çok uzun zamandır değil Ama pko dan dolayıHakkımızda hayırlısı artık sen ne zamandır bebek planlıyorsun: )
Aminnn inşallah hayırlısı olsun. Bana bir açıklama yapmadı doktor ama klomen başlayalım olmazsa dediBana da doktor demişti sende var diye sonra araştırmaya gittim bütün tahlilleri yaptırdım şükür Allahima hamd olsun temiz hormonlar iyi çıktı doktor yakin zamanda olur dedi ama ne bileyim yeni evliyim genç yaşta olsun istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım :)
Canım son adetim 19 temmuzdu :) geçti bende ondan yazdım zaten adet gecikmesinden sonra yerlesme olabilirmi diye tabi yine umitlenmek istemiyorum ama bilmiyorum yaİnşaallah gönlündeki nasip olur ama kendini heveslendirme. Bekle adet gününü 1 hafta geçsin bhcg yaptır.
Bence canım ilk önce doğal yollara kürlere basvur derim ben ama yine kendin bilirsin tabikideAminnn inşallah hayırlısı olsun. Bana bir açıklama yapmadı doktor ama klomen başlayalım olmazsa dedi
Canım son adetim 19 temmuzdu :) geçti bende ondan yazdım zaten adet gecikmesinden sonra yerlesme olabilirmi diye tabi yine umitlenmek istemiyorum ama bilmiyorum ya
Olması gereken o inşallah da öyle olurBence canım ilk önce doğal yollara kürlere basvur derim ben ama yine kendin bilirsin tabikide
Sen pek doktorlara aldırış etme canım 1 doktorla oluncak şeyde değil başka doktorlarada görün derim benOlması gereken o inşallah da öyle olurAma doktorun öyle demesi acaba doğal yolla olmayacakta mı öyle dedi diye düşündürüyor
Çok sağ ol Allah razı olsun inşallah bebeklerimiz en kısa zamanda bizimle olurSen pek doktorlara aldırış etme canım 1 doktorla oluncak şeyde değil başka doktorlarada görün derim ben
Inşallah canım sen sıkma canını herşey gönlünce olsun inşallah bebek haberini alırsın çok çok yakındaÇok sağ ol Allah razı olsun inşallah bebeklerimiz en kısa zamanda bizimle olur
İnşallah canım Allah razı olsun inşallah sen de alırsın güzel haberlerini bekliyorum çok sağ olInşallah canım sen sıkma canını herşey gönlünce olsun inşallah bebek haberini alırsın çok çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?