Gebeliğe Hazırlık Gebelik olabilirmi hanımlar yardimmm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fasulye pilav

KÛN FE YEKÛN كُنْ فَيَكُونُ ♡
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
176
63
13
29
Trabzon
Merhaba hanımlar ben en son 19 temmuzda adet oldum dahada olmadım fakat beyaz akintıyla yoğun bir akıntı açık kahverengi akıntı geldi çok araştırdım yerlesme diyorlar fakat benim baya geçti ayricada bende duzensizlikte vardı ve 8 ağustos yumurtlama gunumdu sizce yerlesme kanamasi mumkun mu ? Yumurtlamadan 15,17nci günde kahverengi akıntı gelir mi?? Gebelik testinde yaptırmaktan korkuyorum negatif görmek istemiyorum diye kendimide umitlendirmek istemiyorum

Inşallah ya çok istiyorum bu ay bilmiyorum içinde bir ümit var ama gebelik testide yaptırmaktan korkuyorum bu akıntı bilmiyorum ilk defa yaşıyorum böyle bişey durmadan araştırıyorum

Inşallah ya çok istiyorum bu ay bilmiyorum içinde bir ümit var ama gebelik testide yaptırmaktan korkuyorum bu akıntı bilmiyorum ilk defa yaşıyorum böyle bişey durmadan araştırıyorum
Ben de araştırıyorum kuzum inşallah. Umduğun gibi çıkar . Evet olumsuz olacak diye korkuyoruz ama baktırmamız da lazım .

Bana da doktor demişti sende var diye sonra araştırmaya gittim bütün tahlilleri yaptırdım şükür Allahima hamd olsun temiz hormonlar iyi çıktı doktor yakin zamanda olur dedi ama ne bileyim yeni evliyim genç yaşta olsun istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım :)

Bana da doktor demişti sende var diye sonra araştırmaya gittim bütün tahlilleri yaptırdım şükür Allahima hamd olsun temiz hormonlar iyi çıktı doktor yakin zamanda olur dedi ama ne bileyim yeni evliyim genç yaşta olsun istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım :)
Aminnn inşallah hayırlısı olsun. Bana bir açıklama yapmadı doktor ama klomen başlayalım olmazsa dedi

İnşaallah gönlündeki nasip olur ama kendini heveslendirme. Bekle adet gününü 1 hafta geçsin bhcg yaptır.
Canım son adetim 19 temmuzdu :) geçti bende ondan yazdım zaten adet gecikmesinden sonra yerlesme olabilirmi diye tabi yine umitlenmek istemiyorum ama bilmiyorum ya :(

Duzensizlik vardı ama ilaç kullanmıştık diğer ay erken oldu doktorda 21.gun yumurtlama olduğunu söyledi ama yumurtlama eğer dollenmese bebek tutunma olmazsa adet erkenden gelirmiş diye biliyorum 8 ağustosta yumurtlamadi çok geçti yani

Back