Adet oldun mu acabaAdetim 5 gün geçti idrar testi hep tek çıkıyor. Dayanamayıp kan testi yaptirdim ama değerim 2 çıktı ve daha adet olamadım. Ne adet olabildim ne gebe kalabildim. Çok üzülüyorum
Hayır olmadım. Yani dün sadece kahverengi gibi bir lekelenme geldi yani adet oldum sandim ama kesildi. Bugünde gelen bisey yok. Tekrar test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye :/Adet oldun mu acaba
Leke bir daha gelmediyse bence hamilelik olabilirHayır olmadım. Yani dün sadece kahverengi gibi bir lekelenme geldi yani adet oldum sandim ama kesildi. Bugünde gelen bisey yok. Tekrar test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye :/
Bekledim ama gelen bisey olmadi hiç.Leke bir daha gelmediyse bence hamilelik olabilirİnşallah güzel sonuç alırsın
Kaç gün geçtiLeke bir daha gelmediyse bence hamilelik olabilirİnşallah güzel sonuç alırsın
Lekelenmeden sonra yarin 3.gün olacak. Adetimin gecikmesi de 11.günKaç gün geçti
Ayyy yapsan çıkar yaLekelenmeden sonra yarin 3.gün olacak. Adetimin gecikmesi de 11.gün
Folik asit içiyorum zaten de test yaptim sabah ama maalesef negatifAyyy yapsan çıkar yabaya geçmiş senin.
Eğer gebelik varsa ( inşallah vardır )erkenden vitamin başlasan çok iyi olur bebeğin gelişimi için genelde hamilelik planlanmadan önce başlanır folik asit falan ama neyse bacım yap bi testte sevinelim Allah’ın izni ile