• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi

Senem555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
91
35
3
32
Kizlar merhaba,
Normalde her Ay 5inde adet olurdum. Gecen Ay adetim gecikti. 13 ekimde adetim geciktigi icin doktora gittim kan testi yapildi gebelik yok tarlusal yazdi doktor kullandim bitti 8 gun sonra kahverengi acik pembe gun boyu lekelenmem oldu sonraki gun adet oldum. Ama su var ki 1 haftadir sag kasigimda batma oluyor sureklide degil ara ara ozellikle egilip kalkarken oluyor bugun yuzustu yatarken ayni yerde zonklama gibi baya bir hareket oldu. Ve 2 gundur midem bi tuhaf durup dururken midem kalkiyor bi tuhaf oluyor. Bugunde beyaz kokusuz hafif jel kivamli akintim oldu 2 defa. Kizlar sizce gebelik olabilir mi gec dollenme olmus olabilir mi Boyle seyler yasayan varmi?

Ben bebeğimde son adetimden sonra iki üç haftalıkken farkettim sabah bulantıları oluyordu bir gün gecikti vehemen kan ve idrar testi yaptırdım sonuç olumlu çıkmıştı kızım şimdi doğdu ve 5 aylık :anne:

Ben bebeğimde son adetimden sonra iki üç haftalıkken farkettim sabah bulantıları oluyordu bir gün gecikti vehemen kan ve idrar testi yaptırdım sonuç olumlu çıkmıştı kızım şimdi doğdu ve 5 aylık :anne:

Ay Allahım inşallah banada nasip eder canım bebeginin sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun :)
Canım peki bulantı dışında başka belirti yaşadın mı kasık agrın olmusmuydu

Ay Allahım inşallah banada nasip eder canım bebeginin sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun :)
Canım peki bulantı dışında başka belirti yaşadın mı kasık agrın olmusmuydu
ÇOk şükür bir kere bile kusmadım ağrımda olmadı hamileliğim normal hayat yaşantım gibi geçti allah'ım a bin şükür ve normal doğum yaptım

Back